Հավի մսով ջեռեփուկ. Կարող եք եփել առնվազն ամեն օր, այս ուտեստն ավելի համեղ է, քան պիցցան

Հավի մսով ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այսպիսի կարտոֆիլով և Հավի մսով ջեռեփուկ կարող եք պատրաստել պիցցայի փոխարեն: Ուստի միջուկի համար կարող եք օգտագործել լցոնման ստանդարտ փաթեթը, որը միշտ օգտագործում եք ավանդական իտալական ուտեստ պատրաստելիս:

Հավի մսով ջեռեփուկ
Հավի մսով ջեռեփուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ կարտոֆիլ 4 հատ

_ սոխ 1 հատ

_ լոլիկ 1 հատ

_ հավի կրծքամիս 2 հատ

_ ձու 2 հատ

_ յուղալի սերուցք 200 մլ

_ պանիր 100 գ

_ աղ, պղպեղ, համեմունքներ

_ անուշաբույր կանաչիներ, պրովանսյան կամ իտալական համեմունքներ

Հավի մսով ջեռեփուկ
Հավի մսով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը

_ Սոխը կտրատել բարակ կես օղակներով և տապակել բուսայուղով։

_ Խոշոր և կեղևահան արված կարտոֆիլը կտրատել, ոչ շատ բարակ:

_ Կարտոֆիլը տարածել սոխի վրա, շաղ տալ համեմունքներ, խառնել և տապակել մարմանդ կրակի վրա։

_ Կրծքամիսը մանր կտրատել, աղ անել ու ցանել տարբեր համեմունքներ, ավելացնել կարտոֆիլի ու սոխի վրա՝ տարածելով կարտոֆիլի վրա։

_ Ձվերը խառնել սերուցքի և տարբեր համեմունքների, պրովանսի համեմունքների և աղի հետ՝ ըստ ճաշակի, հարել մինչև հարթ:

_ Վերևից սոուսը լցնել առանց բռնակի տապակի մեջ, ծածկել փայլաթիթեղով:

_ Դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, թխել 30-40 րոպե։

_ Հեռացնել փայլաթիթեղը, շաղ տալ քերած պանիր ​​և շարել լոլիկի շրջանակները:

_ Թխել ևս 10-15 րոպե։

_ Հանել ջեռոցից, շարել ափսեների վրա և ցանել կանաչ սոխ և կանաչիներ։

Հավի մսով ջեռեփուկ

Ահա այսպիսի ջեռեփուկը կփոխարինի պիցցային, այնպես որ մսի հետ կարող եք ավելացնել սունկ, այլ բանջարեղեն, ձիթապտուղ և այլն։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խնդրում ենք Գնահատեք