Նուրբ Հավի մսով ջեռեփուկ. Թեթև ու հագեցնող ախորժելի ուտեստը կլինի ձեր հաճելի ընթրիքի գեղեցիկ լրացումը

Հավի մսով ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Նուրբ Հավի մսով ջեռեփուկ պատրաստեք, եթե ուզում եք զարմացնել հյուրերին անչափ համեղ ու ախորժելի ուտեստով: Այն շատ քնքուշ հյուսվածք ունի և դյուրամարս է:

Հետխորհրդային երկրների տանտիրուհիները գիտեն զարմացնել. ինչ-որ մեկը հմտորեն կյանքի է կոչում իրենց ընտանեկան ֆիրմային բաղադրատոմսերը, իսկ մեկը պատրաստում է բոլորին ծանոթ ավանդական ուտեստներ, բայց դա անում է անթերի։ Բայց, երբեմն ցանկություն է առաջանում ընտանեկան ընթրիքի ժամանակ մատուցել որևէ համեղ և անսովոր բանով:

Այս թեթև հավի աղացած տապակի համը որոշ չափով նման է կոտլետներին, բայց արտաքին տեսքով ուտեստը շատ անգամ ավելի լավ է ստացվում: Որոշ շրջաններում այն ​​կոչվում է նաև մսով հաց կամ հավի տերին։

Ստացվող ջեռեփուկը ստացվում է շատ նուրբ, մսի հաճելի համով։ Աղացած մսի հաստ շերտի շնորհիվ դուք ստանում եք բավականին հագեցնող ու սննդարար ուտեստ։ Հալած պանրի ոսկե կեղևն անշուշտ, կգրավի ընտանիքի անդամների ուշադրությունը: Վերջում անպայման ցանեք ջեռեփուկի վրա ձեր սիրած կանաչիները։

Հավի մսով ջեռեփուկ

Նուրբ Հավի մսով ջեռեփուկ. Բաղադրիչներ

_ Հավի միս 1 կգ

_ Ձու 1 հատ

_ Սոխ 1 հատ

_ Սխտոր 3 պճեղ

_ Սպիտակաձավար 4 ճաշի գդալ

_ Կաթ 150 մլ

_ Կետչուպ 4 ճաշի գդալ

_ Վուսթերյան սոուս 2 ճաշի գդալ

_ Ռեհան 7 գ

_ Կոշտ պանիր 100 գ

_ Աղ՝ ըստ ճաշակի

_ Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

Հավի մսով ջեռեփուկ

Հավի մսով ջեռեփուկ
Նուրբ Հավի մսով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը

_ Սոխը և սխտորը մանր կտրատել։

_ Աղացած հավի մսի մեջ ավելացնել ձավարը, կաթը, կետչուպը և ձուն։

_ Աղ և պղպեղ անել ըստ ճաշակի, ավելացնել ռեհանը։

_ Մսի զանգվածը լավ խառնել:

_ Լցնել վուսթերյան սոուսը (սոյայի սոուսը նույնպես հարմար է):

_ Այժմ ամեն ինչ տեղափոխել թխման կաղապարի մեջ կամ փայլաթիթեղով ռուլետ ձևավորել:

_ Թխել ջեռեփուկը 190 աստիճան ջերմաստիճանում 40 րոպե։

_ Ստուգեք պատրաստ լինելը ատամի չոփով՝ ռուլետը կենտրոնում ծակելով։ Առաջացող հյութը պետք է ամբողջովին թափանցիկ լինի։

_ Ռուլետի վրա քսել 1 ճաշի գդալ կետչուպ, շաղ տալ պանիր ​​և դնել 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում թխման ևս 5 րոպե։

Հավի մսով ջեռեփուկ

Հավի մսով ջեռեփուկ պատրաստելիս ավելի յուրահատուկ համ ունենալու համար աղացած մսին ​​կարող եք ավելացնել շոգեխաշած և թակած չոր մրգեր, ինչպիսիք են սալորաչիրը կամ չորացրած ծիրանը: Եթե ​​սիրում եք կծու կերակուրներ, ավելացրեք նաև պապրիկա։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խնդրում ենք Գնահատեք