Հավի մսով և պարմեզանով լազանիա

Հավի մսով և պարմեզանով լազանիա ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի մսով և պարմեզանով լազանիա. Իտալական խոհանոցի ամենահայտնի ուտեստներից մեկն է: Այս գլուխգործոցի բաղադրատոմսը տարբեր է յուրաքանչյուր տարածաշրջանում: Ավանդաբար, լազանիան պատրաստվում է մոցարելա և պարմեզան պանիրներով, համեմված բեշամելի սոուսով: Հավի և պանրի հետ լազանիան համեղ ուտեստի տարբերակներից մեկն է:

Իհարկե, չորահացի մեջ տապակած հավի կրծքամսի կտորներն արդեն կարող են ծառայել որպես առանձին ուտեստ: Բայց այս դեպքում դրանք հիմք են հանդիսանում համեղ տնական լազանիայի համար: Պարմեզանի և մոցարելայի դասական համադրությունը պահպանված է, իսկ սոուսին մենք կմոտենանք մյուս կողմից: Անպայման փորձեք պատրաստել այս ուտեստը:

Հավի մսով և պարմեզանով լազանիա

Հավի մսով և պարմեզանով լազանիա. Բաղադրությունը

  • Հավի կրծքամիս 3 հատ
  • Ցորենի ալյուր 1 բաժակ
  • Ձու 5 հատ
  • Չորահացի փշուրներ 200 գ
  • Ռիկոտա պանիր 400 գ
  • Տոմատի սոուս 500 մլ
  • Լազանիայի շերտեր 8 հատ
  • Մոցարելա 300 գ
  • Պարամեզան 150 գ
  • Արևածաղկի ձեթ
  • Աղ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ ըստ ճաշակի
  • Ռեհան

Հավի մսով և պարմեզանով լազանիա

Հավի մսով և պարմեզանով լազանիա. Պատրաստման եղանակը

  1. Երկարությամբ կտրել հավի կրծքամսերը, աղ և պղպեղ անել: Թաթախել դրանք ալյուրի մեջ, հարած ձվերի մեջ և վերջում չորահացի փշուրների մեջ: Տապակել թավայի մեջ բուսական յուղով :
  2. Սոուսի համար խառնել ռիկոտա և 1 ձու:
  3. Քսել կաղապարի ներքևի մասը տոմատի սոուսով, դնել լազանիայի շերտը, ռիկոտա սոուսը և հավի կրծքամսի կտորները, վրան շաղ տալ քերած մոցարելա և պարմեզան:
  4. Վրան շարել լազանիայի շերտերը և թխել 50 րոպե 180 ° C ջերմաստիճանում: Զարդարել ռեհանով:
  5. Հավի լազանան անպայման կհիացնի ձեր հյուրերին, սեղանի մոտ ամբողջ ուշադրությունը գրավելով իր վրա:  Սա զարմանալի չէ, քանի որ ուտեստի բույրն արդեն բոլորին ստիպում է մի կողմ թողնել ամեն ինչ և վազել դեպի խոհանոց:

Հավի մսով և պարմեզանով լազանիա

Հավի մսով և պարմեզանով լազանիան պատրաստ է: Այս ուտեստը կարող է դառնալ ձեր ստորագրությունը:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք