Հավի նագեթներ պանրով. Համեղ է, անսովոր փափուկ և շատ հյութալի
Հավի կրծքամիսն ունիվերսալ մթերք է, որը կարելի է հաճախ գտնել տարբեր բաղադրատոմսերում: Կրծքամիսը կարող է տապակվել, թխվել, լցոնվել, օգտագործվել հագեցնող սպիտակուցային աղցան կամ ցածր կալորիականությամբ ռատատույ պատրաստելու համար: Հավի կրծքամիսը նույնպես հիանալի տարբերակ է արագ, թեթև կերակուր պատրաստելու համար: Բայց երբ ամեն ինչ հոգնեցրել է, և դուք ցանկանում եք անսովոր բան պատրաստել, ուրեմն պանրով տնական նագեթների ժամանակն է:
Այո, նագեթները տապակվում են, և այո, դրանք թաթախվում են ձվի և պանրի մեջ: Բայց չափավորության ոսկե կանոնը թույլ է տալիս ժամանակ առ ժամանակ վայելել նման ուտեստ: Այս բաղադրատոմսը ավելին է, քան պարկեշտ տարբերակ, որը կբավարարի սոված հյուրերին կամ ձեր ընտանիքի անդամներին:
Հավի նագեթներ պանրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հավի կրծքամիս 800 գ
- Ձու 4 հատ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Սև պղպեղ (աղացած) 0,25 թեյի գդալ
- Սխտոր 3 պճեղ
- Կոշտ պանիր 60 գ
- Եգիպտացորենի օսլա 1 ճաշի գդալ
- Արևածաղկի ձեթ 50 մլ
Հավի նագեթներ պանրով. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ հավի կրծքամիսը և չորացնել թղթե սրբիչով: Դրանից հետո կտրել այն միջին չափի կտորների:
- Դեղնուցներն առանձնացրեք սպիտակուցներից և լցնել տարբեր ամանների մեջ:
- Դեղնուցների ամանի մեջ ավելացնել 0,5 թեյի գդալ աղ, պղպեղ, ճզմած սխտոր և նուրբ քերած պանիր:
- Մանրակրկիտ խառնել: Ավելացնել կտրատած կրծքամիս և կրկին խառնել:
- Մսի վրա ավելացնել եգիպտացորենի օսլա, խառնել և մի կողմ դնել:
- Սպիտակուցների ամանի մեջ ավելացնել 0,5 թեյի գդալ աղ և հարել բլենդերով մինչև ամուր գագաթների ձևավորումը՝ մոտ 5 րոպե:
- Լցնել արևածաղկի ձեթը նախապես տաքացրած տապակի մեջ: Մսի կտորները թաթախել հարած ձվի սպիտակուցների մեջ և դնել տապակի մեջ:
- Տապակել յուրաքանչյուր կողմից միջին կրակի վրա մինչև ոսկե դարչնագույնը, մոտ 3 րոպե:
Պանրով նագեթները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ!
Տեսանյութ
Հավով կոտլետներ