Հավի նագեթներ պանրով. Համեղ է, անսովոր փափուկ և շատ հյութալի

Հավի նագեթներ պանրով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի նագեթներ պանրով. Համեղ է, անսովոր փափուկ և շատ հյութալի

Հավի կրծքամիսն ունիվերսալ մթերք է, որը կարելի է հաճախ գտնել տարբեր բաղադրատոմսերում: Կրծքամիսը կարող է տապակվել, թխվել, լցոնվել, օգտագործվել հագեցնող սպիտակուցային աղցան կամ ցածր կալորիականությամբ ռատատույ պատրաստելու համար: Հավի կրծքամիսը նույնպես հիանալի տարբերակ է արագ, թեթև կերակուր պատրաստելու համար: Բայց երբ ամեն ինչ հոգնեցրել է, և դուք ցանկանում եք անսովոր բան պատրաստել, ուրեմն պանրով տնական նագեթների ժամանակն է:

Այո, նագեթները տապակվում են, և այո, դրանք թաթախվում են ձվի և պանրի մեջ: Բայց չափավորության ոսկե կանոնը թույլ է տալիս ժամանակ առ ժամանակ վայելել նման ուտեստ: Այս բաղադրատոմսը ավելին է, քան պարկեշտ տարբերակ, որը կբավարարի սոված հյուրերին կամ ձեր ընտանիքի անդամներին:

Հավի նագեթներ պանրով

 

Հավի նագեթներ պանրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի կրծքամիս 800 գ
  • Ձու 4 հատ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ (աղացած) 0,25 թեյի գդալ
  • Սխտոր 3 պճեղ
  • Կոշտ պանիր 60 գ
  • Եգիպտացորենի օսլա 1 ճաշի գդալ
  • Արևածաղկի ձեթ 50 մլ

Հավի նագեթներ պանրով

Հավի նագեթներ պանրով

Հավի նագեթներ պանրով. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ հավի կրծքամիսը և չորացնել թղթե սրբիչով: Դրանից հետո կտրել այն միջին չափի կտորների:
  2. Դեղնուցներն առանձնացրեք սպիտակուցներից և լցնել տարբեր ամանների մեջ:
  3. Դեղնուցների ամանի մեջ ավելացնել 0,5 թեյի գդալ աղ, պղպեղ, ճզմած սխտոր և նուրբ քերած պանիր:
  4. Մանրակրկիտ խառնել: Ավելացնել կտրատած կրծքամիս և կրկին խառնել:
  5. Մսի վրա ավելացնել եգիպտացորենի օսլա, խառնել և մի կողմ դնել:
  6. Սպիտակուցների ամանի մեջ ավելացնել 0,5 թեյի գդալ աղ և հարել բլենդերով մինչև ամուր գագաթների ձևավորումը՝ մոտ 5 րոպե:
  7. Լցնել արևածաղկի ձեթը նախապես տաքացրած տապակի մեջ: Մսի կտորները թաթախել հարած ձվի սպիտակուցների մեջ և դնել տապակի մեջ:
  8. Տապակել յուրաքանչյուր կողմից միջին կրակի վրա մինչև ոսկե դարչնագույնը, մոտ 3 րոպե:

Հավի նագեթներ պանրով

Պանրով նագեթները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Հավով կոտլետներ

Խնդրում ենք Գնահատեք