Հավի շոռակարկանդակ սնկով. Շատ փափուկ և նուրբ կերակուր
Սա շատ անսովոր և աներևակայելի համեղ ուտեստ: Համոզված եմ, որ այն հաճելիորեն կզարմացնի ձեր ընտանիքին և ընկերներին, անպայման պատրաստեք և վայելեք:
Содержание
Հավի շոռակարկանդակ սնկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Հավի կրծքամիս 500 գ
- Գլուխ սոխ 1 հատ
- Սխտոր 2 պճեղ
- Թթվասեր 1 ճաշի գդալ
- Ձու 1 հատ
- Ալյուր 50 գ
- Աղ
- Պղպեղ
- Համեմունքներ` ըստ ճաշակի
Լցոն
- Շամպինիոններ 3-4 հատ
- Քաղցր պղպեղ 1 հատ
- Անանասի պահածո 50 գ
- Կոշտ պանիր 50 գր
Հավի շոռակարկանդակ սնկով. Պատրաստման եղանակը
- Նախ, հավի կրծքամիսը կտրել փոքր կտորներով: Մանրացված կտորները լցնել բլենդերի ամանի մեջ, ավելացնել սխտոր, մի փոքրիկ սոխ, աղ, պղպեղ, ցանկացած համեմունք, որը ձեզ դուր է գալիս:
- Դրանից հետո ամեն ինչ մանրացնել միատարր զանգվածի աստիճան, այնուհետև աղացած միսը տեղափոխել խորը ափսեի մեջ, վրան ձու կոտրել, թթվասեր ավելացնել, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
- Դրանից հետո մի քանի քայլով ալյուրն ավելացնել, խառնել: Թողնել սառնարանում 20 րոպե:
- Այդ ընթացքում պետք է զբաղվել լցոնով: Դրա համար շամպինիոնները կտրատել փոքր խորանարդներիով, նույն կերպ կտրատել բուլղարական պղպեղը և արքայախնձորը:
- Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով, թաց ձեռքերով փոքրիկ գնդիկներ ձևավորում, դնել դրանք տապակի վրա և մի փոքր սեղմելով՝ տալ մեջտեղում փորված բլիթի տեսք:
- Յուրաքանչյուր շոռակարկանդակի կենտրոնում սունկ դնել, ավելացնել թթվասեր, ապա կտրտած արքայախնձոր, իսկ վերջում՝ քաղցր պղպեղ: Տապակը 30 րոպեով դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
- Կես ժամ անց բացել ջեռոցը և կարկանդակների վրա ցանել քերած պանիր, կրկին դնել ջեռոցը 15 րոպեով:
Հավի շոռակարկանդակները սնկով՝ պատրաստ են: Լցոնը շատ քնքուշ, հյութալի, ախորժելի է, նման ուտեստի բաղադրատոմսը ընդմիշտ տեղ կգտնի ձեր խոհարարական գրքում, քանի որ այն պարզ է և հեշտ պատրաստվող:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Հավով ռուլետ