Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով. Այս բաղադրատոմսը առաջին պահից զարմանալի կթվա, բայց եթե փորձեք ու համտեսեք, կհամոզվեք, որ նման չքնաղ համ չէիք պատկերացնի անգամ:
Մտածելով այն մասին, թե ինչ պետք է եփել ճաշի համար, փորձեք հավը կարամելի մեջ: Թվում է, թե ոչ մի լրացուցիչ համեմունք, մարինադի և խոհարարական այլ հնարքների կիրառում, և արդյունքը հոյակապ է: Այս բաղադրատոմսի համաձայն եփած հավը ներսից փափուկ է, իսկ վերևից՝ փխրուն:
Մի խոսքով, այս ուտեստը միանգամից կանհետանա սեղանից: Այս բաղադրատոմսի համաձայն հավի միս պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել միայն ազդրերի մասը, ինչպես այստեղ է:
Содержание
Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով. Հիմնական բաղադրիչները
- Հավի ոտքեր — 1 կգ
- Սխտոր — 2 պճեղ
- Աղ — 1 ճաշի գդալ
- Շաքար — 1 ճաշի գդալ
- Ջուր — 200 մլ
Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով. Պատրաստման եղանակը
- Մի փոքրիկ տապակ դնել կրակի վրա և սպասել, մինչև այն տաքանա: Լցնել աղը և շաքարը դրա մեջ: Անընդհատ խառնել մինչև շաքարը լուծվի:
- Արդյունքում ստացվում է թեթև կարամելացված զանգված է: Հիմնական նրբությունն այն չափազանցնելը չէ: Շաքարը չպետք է այրվի:
- Հիմա ջուրը լցնել տապակի մեջ և արագ խառնել, որպեսզի շաքարավազն ու աղը լիովին լուծվեն: Դուք պետք է ստանաք համասեռ հեղուկ:
- Հաջորդը, հավի ազդրերը շարել ջերմակայուն ձևամանի մեջ և դրա վրա լցնել ճզմած սխտոր:
- Կարամելի լուծույթը լցնել հավի վրա և 50 րոպե եփել ջեռոցում, որը նախապես տաքացված է 200 աստիճանի:
Հավի ջեռեփուկը կարամելային կեղևով պատրաստ է: Թարմ բանջարեղենը կամ աղցանը հիանալի են որպես կողային ուտեստ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավի տապակա