Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով

Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով. Այս բաղադրատոմսը առաջին պահից զարմանալի կթվա, բայց եթե փորձեք ու համտեսեք, կհամոզվեք, որ նման չքնաղ համ չէիք պատկերացնի անգամ:

Մտածելով այն մասին, թե ինչ պետք է եփել ճաշի համար, փորձեք հավը կարամելի մեջ: Թվում է, թե ոչ մի լրացուցիչ համեմունք, մարինադի և խոհարարական այլ հնարքների կիրառում, և արդյունքը հոյակապ է: Այս բաղադրատոմսի համաձայն եփած հավը ներսից փափուկ է, իսկ վերևից՝ փխրուն:

Մի խոսքով, այս ուտեստը միանգամից կանհետանա սեղանից: Այս բաղադրատոմսի համաձայն հավի միս պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել միայն ազդրերի մասը, ինչպես այստեղ է:

Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով

Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով. Հիմնական բաղադրիչները

  • Հավի ոտքեր — 1 կգ
  • Սխտոր — 2 պճեղ
  • Աղ — 1 ճաշի գդալ
  • Շաքար — 1 ճաշի գդալ
  • Ջուր — 200 մլ

Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով

Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով. Պատրաստման եղանակը

  1. Մի փոքրիկ տապակ դնել կրակի վրա և սպասել, մինչև այն տաքանա: Լցնել աղը և շաքարը դրա մեջ: Անընդհատ խառնել մինչև շաքարը լուծվի:
  2. Արդյունքում ստացվում է թեթև կարամելացված զանգված է: Հիմնական նրբությունն այն չափազանցնելը չէ: Շաքարը չպետք է այրվի:
  3. Հիմա ջուրը լցնել տապակի մեջ և արագ խառնել, որպեսզի շաքարավազն ու աղը լիովին լուծվեն: Դուք պետք է ստանաք համասեռ հեղուկ:
  4. Հաջորդը, հավի ազդրերը շարել ջերմակայուն ձևամանի մեջ և դրա վրա լցնել ճզմած սխտոր:
  5. Կարամելի լուծույթը լցնել հավի վրա և 50 րոպե եփել ջեռոցում, որը նախապես տաքացված է 200 աստիճանի:

Հավի ջեռեփուկ կարամելային կեղևով

Հավի ջեռեփուկը կարամելային կեղևով պատրաստ է: Թարմ բանջարեղենը կամ աղցանը հիանալի են որպես կողային ուտեստ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի տապակա

Խնդրում ենք Գնահատեք