Հավի սրտեր բրնձով. Համեղ ուտեստ ճաշի համար

Հավի սրտեր բրնձով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի սրտեր բրնձով. Համեղ ուտեստ ճաշի համար

Ամեն անգամ ճաշից առաջ մենք մտածում ենք, թե ինչպես պատրաստել համեղ, արագ և ոչ շատ կալորիականությամբ մի բան: Այս նկարագրությանը համապատասխան ուտեստների մեծ մասը սովորաբար կամ այնքան էլ առողջարար չեն, թանկ, կամ դա ձեր ընտանիքին դուր չի գալիս:

Այս բաղադրատոմսը ոչ միայն կբավարարի բոլոր պահանջները, այլև արժանիորեն կդառնա ձեր ընտանիքի սիրած ուտեստը: Թվում է, թե ինչպե՞ս կարելի է համեղ բան ստանալ այսպիսի բաղադրիչներից:

Փորձեք եփել և ամեն ինչ ինքներդ կհասկանաք:

Հավի սրտեր բրնձով

Հավի սրտեր բրնձով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի սիրտ 500 գ
  • Բրինձ 300 գ
  • Գազար 1 հատ
  • Ծնեբեկ 250 գ
  • Սխտոր 4 պճեղ
  • Սոյայի սոուս 3 ճաշի գդալ
  • Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ
  • Իմբիր 20 գ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի

Հավի սրտեր բրնձով

Հավի սրտեր բրնձով

Հավի սրտեր բրնձով. Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի սրտերը լվանալ քամիչի մեջ՝ հոսող ջրի տակ: Դրանից հետո մաքրել դրանք թաղանթներից և երակներից:
  2. Կոճապղպեղը և գազարը մաքրել և կտրել բարակ շերտերով: Ճզմել սխտորը մամլիչով:
  3. Խորը թավայի մեջ բուսական յուղով տապակել սրտերն ու կոճապղպեղը:
  4. Դրանից հետո, 5 րոպե անց ավելացնել գազարն ու ծնեբեկը: Եփել ամեն ինչ մոտ 5 րոպե, ավելացնել համեմունքներ, սխտոր, սոյայի սոուս և մանրակրկիտ խառնել:
  5. Լցնել բրինձը բանջարեղենի ու սրտերի վրա, լցնել ջուրն այնպես, որ այն ծածկի բոլոր բաղադրիչները 1,5 — 2 սմ-ով, ծածկել և եփել ցածր կրակի վրա մոտ կես ժամ:
  6. Դրանից հետո խառնել բոլոր բաղադրիչները և թողեք ևս 10-15 րոպե:

Հավի սրտեր բրնձով

Հավի սրտեր բրնձով

Մատուցել պատրաստի սրտերը բրնձով տաք վիճակում, կետչուպով կամ տաք սոուսով կամ պարզապես վրա լցնելով մանր կտրատված կանաչիներ:

Այս ուտեստը կարող են ուտել ինչպես երեխաները, այնպես էլ դիետա պահող մարդիկ, և յուրաքանչյուր ոք, ով կփորձի՝ առաջին վայրկյաններից կհիանա դրա հոտով և համով:

Հավի սրտերը բրնձով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կոլոլակով բրնձով փլավ

Խնդրում ենք Գնահատեք