Հավով լցոնած պղպեղ. Պարզ, բայց տպավորիչ ընթրիքի բաղադրատոմս

Հավով լցոնած պղպեղ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավով լցոնած պղպեղ. Պարզ, բայց տպավորիչ ընթրիքի բաղադրատոմս

Եթե ​​դուք նման բան եք փնտրել, ապա այս ուտեստը ձեր ընտրության ճանապարհն է: Պատրաստումը տևում է առավելագույնը 15 րոպե, և հաճույք է ստանում ամբողջ ընտանիքը: Հագեցնող, գեղեցիկ և ամենակարևորը՝ շատ պարզ:

Այս ուտեստի համար անհրաժեշտ չէ նույնիսկ ընտրել հավի կրծքամիս: Ընդհակառակը, ավելի լավ է նախապատվությունը տալ ազդրի կամ այլ մասերի մսին: Թխելիս ստացվում է ավելի հյութեղ ու քնքուշ: Եթե ​​ցանկանում եք մի փոքր նվազեցնել կալորիաները, պատրաստել դիետիկ լանչ կամ ընթրիք, կարող եք հունական յոգուրտով փոխարինել մայոնեզը:

Հավով լցոնած պղպեղ

Հավով լցոնած պղպեղ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Բուլղարական պղպեղ 5 հատ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
  • Չոր ռեհան՝ ըստ ճաշակի
  • Կոշտ պանիր 150 գ
  • Սխտոր 3 պճեղ
  • Կանաչ սոխ 4 հատ
  • Լոլիկ 1 հատ
  • Մայոնեզ 3 ճաշի գդալ
  • Հավի ազդրեր 3 հատ

Հավով լցոնած պղպեղ

Հավով լցոնած պղպեղ. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ պղպեղը, կտրել դրանք մեջտեղից և մաքրել սերմերը: Մանրացնել մեկ պղպեղ միջուկի համար:
  2. Պատրաստել միջուկը. Հավը կտրեք միջին չափի կտորների: Դրանից հետո դրան խառնել նուրբ կտրատած պղպեղ և սոխ, ավելացնել քերած կամ ճզմած սխտոր, կանաչ սոխ, աղ, պղպեղ, չոր ռեհան և մայոնեզ: Խառնել ամբողջը:
  3. Լցնել պղպեղի նավակները, դնել տապակի վրա և փայլաթիթեղի տակ թխել 55 րոպե 200 աստիճանով տաքացրած ջեռոցում:
  4. Հեռացնել փայլաթիթիեղը, պատրաստի նավակների վրա ցանել քերած պանիր ​​և թխել ջեռոցում ևս 5 րոպե, մինչև որ կարմրի:

Հավով լցոնած պղպեղ

Թխելիս այս բանջարեղենը ցույց է տալիս իր լավագույն կողմը ՝ բացահայտելով իր քաղցր համն ու հարուստ բույրը: Ռեհանի հետ զուգակցված` այն նույնիսկ ավելի լավ է արտահայտվում: Խորհուրդ ենք տալիս հնարավորինս շուտ փորձել պղպեղ պատրաստելու այս մեթոդը: Դուք չեք զղջա:

Հավով լցոնած պղպեղը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պղպեղով աղցան և տաք ուտեստ

Խնդրում ենք Գնահատեք