Դուք կարող եք պատրաստել հավով ռուլետներ տարբեր միջուկներով և ամեն անգամ սեղանին տարբեր ուտեստներ կունենաք։
Այս անգամ կպատրաստենք լոլիկով և պանրով։ Դրա համար ձեզ հարկավոր են միայն մատչելի մթերքներ:
Հավով ռուլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_ Հավի կրծքամիս 1 կգ
_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
_Սոյայի սոուս 2 ճաշի գդալ
_Կիտրոնի հյութ 1 ճաշի գդալ
_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ
_Թթվասեր 100 գ
_Մայոնեզ 50 գ
_Սխտոր 2 պճեղ
_Պրովանսալ համեմունքներ 1 թեյի գդալ
_Լոլիկ 3 հատ
_Պանիր 200 գ
Հավով ռուլետներ. Պատրաստման եղանակը
_Միսը կտրատել շերտերով և թակել։
_Խառնել բուսական յուղն ու սոյայի սոուսը, աղն ու պղպեղը, ավելացնել պրովանսյան համեմունքները ու համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի։
_Այս մարինադի մեջ լցնել միսը և թողնել 1 ժամ մարինացվի։ Բայց ամենալավն այն է, որ միսը մի գիշերվա ընթացքում մարինացվի: Այդ դեպքում, այն կդառնա շատ նուրբ և բուրավետ:
_Թթվասերին խառնել քերած սխտոր և մայոնեզ, մսի համեմունքներ: Այս սոուսը դնել սառնարանում՝ թրմվելու։
_Քերել պանիրը խոշոր քերիչով, լոլիկը կտրատել շերտերով։
_Մսի յուրաքանչյուր կտորին քսել սոուս, ցանել քերած պանիր, դնել մի կտոր լոլիկ կամ քաղցր պղպեղ, սունկ և այլն։ Փաթաթել և ամրացնել ատամի չոփիկով:
_Ռուլետները դնել կաղապարի մեջ և վրան քսել մնացած սոուսը:
_Թխել 220 աստիճանով մոտ 15 րոպե, ապա ցանել պանիր և թխել ևս 10 րոպե։
Նման ախորժելի և բուրավետ, նուրբ ռուլետների համար անպայման պատրաստեք կարտոֆիլի պյուրե և աղցան ըստ ճաշակի։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավի մսով ռուլետ