Հյութալի կոտլետներ Մսով և թթու Վարունգով. Այս ուտեստը ձեզ կգրավի առաջին իսկ պատառից

Հյութալի կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հյութալի կոտլետներ Մսով և թթու Վարունգով. Այս ուտեստը ձեզ կգրավի առաջին իսկ պատառից

Այս ուտեստը գնահատման 5 աստղ շահելու բոլոր հնարավորություններն ունի: Ծանոթացեք՝ Մսով ամենահամեղ կոտլետները, որոնց բաղադրատոմսը կցանկանան իմանալ բոլորն, ովքեր արդեն փորձել են:

Մենք արդեն փորձել ենք համատեղել միսն ու թթու վարունգը: Արդյունքը հիանալի է: Քչերը գիտեն, բայց այս հնարքը կարելի է անել նաև աղացած մսով: Կոտլետները կստացվեն գերհյութեղ, իսկ նրանց համն ամբողջական և ներդաշնակ կլինի՝ թթվաշ երանգով:

Հյութալի կոտլետներ

Հյութալի կոտլետներ Մսով և թթու Վարունգով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Խոզի թիակի միս 500 կգ
  • Բոքոն 1 հատ
  • Կաթ 100 մլ
  • Ձու 1 հատ
  • Սոխ 1 հատ
  • Սխտոր 1 պճեղ
  • Թթու վարունգ 2-3 հատ
  • Չորահաց 4 ճաշի գդալ
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
  • Մայորան 1 թեյի գդալ
  • Ճարպ 3 ճաշի գդալ

Հյութալի կոտլետներ

Հյութալի կոտլետներ

Հյութալի կոտլետներ Մսով և թթու Վարունգով. Պատրաստման եղանակը

  1. Թրջել բոքոնը 10 րոպե, կաթի մեջ: Կտրտեք վարունգը և սոխը հնարավորինս մանր: Վարունգը լցնել մաղի վրա, որպեսզի քամվի հեղուկի ավելցուկը:
  2. Աղացած մսին ավելացնել վարունգ և սոխ, քամած հացը, ճզմած սխտոր, համեմունքներ, ձու և 2 ճաշի գդալ չորահացի փշրանքներ: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
  3. Զանգվածից ձևավորել 8 կոտլետ, թաթախել 2 ճաշի գդալ չորահացի փշրանքների մեջ:
  4. Տապակել կարկանդակները հալված խոզի ճարպով, մինչև երկու կողմից ոսկե-դարչնագույն դառնան:

Հյութալի կոտլետներ

Մատուցել կոտլետները կարտոֆիլի պյուրեով, հնդկաձավարով, շիլայով և այլն: Կարող եք մատոիցել միայն բանջարեղենային աղցանի հետ, առանց կողմնակի ուտեստի:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Տնական չիզբուրգեր

Խնդրում ենք Գնահատեք