Հյութալի կոտլետներ Մսով և թթու Վարունգով. Այս ուտեստը ձեզ կգրավի առաջին իսկ պատառից
Այս ուտեստը գնահատման 5 աստղ շահելու բոլոր հնարավորություններն ունի: Ծանոթացեք՝ Մսով ամենահամեղ կոտլետները, որոնց բաղադրատոմսը կցանկանան իմանալ բոլորն, ովքեր արդեն փորձել են:
Մենք արդեն փորձել ենք համատեղել միսն ու թթու վարունգը: Արդյունքը հիանալի է: Քչերը գիտեն, բայց այս հնարքը կարելի է անել նաև աղացած մսով: Կոտլետները կստացվեն գերհյութեղ, իսկ նրանց համն ամբողջական և ներդաշնակ կլինի՝ թթվաշ երանգով:
Содержание
Հյութալի կոտլետներ Մսով և թթու Վարունգով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Խոզի թիակի միս 500 կգ
- Բոքոն 1 հատ
- Կաթ 100 մլ
- Ձու 1 հատ
- Սոխ 1 հատ
- Սխտոր 1 պճեղ
- Թթու վարունգ 2-3 հատ
- Չորահաց 4 ճաշի գդալ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
- Մայորան 1 թեյի գդալ
- Ճարպ 3 ճաշի գդալ
Հյութալի կոտլետներ Մսով և թթու Վարունգով. Պատրաստման եղանակը
- Թրջել բոքոնը 10 րոպե, կաթի մեջ: Կտրտեք վարունգը և սոխը հնարավորինս մանր: Վարունգը լցնել մաղի վրա, որպեսզի քամվի հեղուկի ավելցուկը:
- Աղացած մսին ավելացնել վարունգ և սոխ, քամած հացը, ճզմած սխտոր, համեմունքներ, ձու և 2 ճաշի գդալ չորահացի փշրանքներ: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
- Զանգվածից ձևավորել 8 կոտլետ, թաթախել 2 ճաշի գդալ չորահացի փշրանքների մեջ:
- Տապակել կարկանդակները հալված խոզի ճարպով, մինչև երկու կողմից ոսկե-դարչնագույն դառնան:
Մատուցել կոտլետները կարտոֆիլի պյուրեով, հնդկաձավարով, շիլայով և այլն: Կարող եք մատոիցել միայն բանջարեղենային աղցանի հետ, առանց կողմնակի ուտեստի:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Տնական չիզբուրգեր