Հյութալի կոտլետներ. Հրեական խոհանոցի անհավանական համեղ և փափուկ ուտեստ

Հյութալի կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հյութալի կոտլետներ զարմանալիորեն համեղ սոուսի մեջ, սա կատարյալ հավելում է ցանկացած կողմնակի ճաշատեսակի համար՝ լինի դա պարզապես խաշած բրինձ կամ մակարոնեղեն կամ կարտոֆիլի պյուրե:

Հյութալի կոտլետներ

Հյութալի կոտլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Աղացած միս 500 գր

_Բրինձ 0,5 բաժակ

_Սոխ 1 հատ

_Հում կարտոֆիլ 1 հատ

_Հաց 2 շերտ

_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_Սպիտակաձավար՝ թաթախելու համար

_Ձու 2 հատ

Սոուսի համար 

_Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ

_Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

_Արգանակ 3 ճաշի գդալ

_Աղ, շաքար, համեմունքներ, սխտոր՝ ըստ ճաշակի

_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_Եռման ջուր 800 գր

Հյութալի կոտլետներ

Հյութալի կոտլետներ

Հյութալի կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_Քերել կարտոֆիլը և սոխը միջին քերիչով և խառնել աղացած մսին, ավելացնել նաև թրջած հացը:

_Բրինձը լվանալ հոսող ջրով և ավելացնել մսին։

_Զանգվածը համեմել աղով և այլ համեմունքներով, կտրատած սխտորով, կանաչիներով։

_Ձուն հարել՝ թաթախելու համար։

_Կոտլետներ կազմել, նախ թաթախել ձվի, ապա սպիտակաձավարի մեջ և տապակել բուսայուղով։

_Այդ թավայի մեջ խառնել արգանակը տոմատի մածուկի հետ, ավելացնել ջուրը, աղն ու պղպեղը՝ ըստ ճաշակի, ավելացնել մի քիչ շաքարավազ, բոլոր համեմունքներն ու անուշաբույր կանաչիները։

_Կոտլետները կրկին դնել մեջը, ծածկել կափարիչով և շոգեխաշել մոտ 10 րոպե։

_Վերջում ավելացնել կանաչիներ և սխտոր։

Հյութալի կոտլետներ

Հյութալի կոտլետներ

Կոտլետների համար անմիջապես պատրաստեք խավարտ և զարմացրեք բոլորին համեղ ու համեղ ընթրիքով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Քյուֆթա պատրաստելու 2 համեղ տարբերակ

Խնդրում ենք Գնահատեք