Աղացած մսով և հնդկաձավարով ջեռեփուկ. Ստացվում է որ և կողմնակի ճաշատեսակը և միսը եփվում են նույն ձևամանում

հնդկաձավարով ջեռեփուկ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աղացած մսով և հնդկաձավարով ջեռեփուկ պատրաստելու բաղադրատոմսն առաջին հայացքից սա թանկ ու դժվար է թվում, բայց մենք կփարատենք ձեր կասկածները։ Հնդկաձավարով ջեռեփուկը շատ հագեցնող, մատչելի և համեղ ուտեստ է, որը կարող են պատրաստել նույնիսկ սկսնակ տնային տնտեսուհիները։

Ջեռոցում աղացած մսով հնդկաձավարի կաթսան պատրաստվում է շատ պարզ՝ առանց ավելորդ ծախսերի ու քաշքշուկների։ Կարելի է եփել և՛ երեկվա հնդկաձավարի շիլայով, և՛ հում տարբերակից՝ նույնքան համեղ կլինի։

Ընտրեք ցանկացած աղացած միս, գերադասելի է՝ ոչ շատ յուղոտ։

հնդկաձավարով ջեռեփուկ
Աղացած մսով և հնդկաձավարով ջեռեփուկ. Բաղադրիչներ

_Հնդկաձավար 1 բաժակ

_Ջուր 2 բաժակ

_Գազար 1 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Կոշտ պանիր 100 գ

_Հավի միս 300 գ

_Ձու 2 հատ

_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

հնդկաձավարով ջեռեփուկ

Աղացած մսով և հնդկաձավարով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրած հնդկաձավարը լցնել եռման ջրի մեջ և եփել մոտ 15 րոպե։

_Սոխը մանր կտրատել, գազարն անցկացնել խոշոր քերիչով։ Տապակել ամեն ինչ թավայի մեջ, մինչև եփվի:

_Այնուհետև տապակած բանջարեղենին ավելացնել աղացած միսը։ Աղ, պղպեղ անել, ավելացնել ձեր սիրած համեմունքները:

_Վերցնել թխման ձևամանը և լցնել հնդկաձավարի մի շերտ, ապա բանջարեղենի ու մսի խառնուրդը, այնուհետև նորից հնդկացորեն, մինչև բոլոր բաղադրիչները վերջանան։

_Պանիրը քերել մանր քերիչով, հարել ձվերը և խառնել մինչև համասեռ զանգված ստացվի։ Ստացված զանգվածը հավասարաչափ լցնել հնդկաձավարի շերտի վրա։

_Ուտեստը թխել 35 րոպե 180 աստիճան տաքացած ջեռոցում։

Մատուցելիս զարդարեք խոտաբույսերով։

հնդկաձավարով ջեռեփուկ

Այս ջեռեփուկը լավ համադրվում է բանջարեղենով աղցանների կամ թթվի հետ: Ճաշատեսակը կարելի է ուտել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ամենաարագ և համեղ ընթրիքը

Խնդրում ենք Գնահատեք