Ձուկը լոլիկով և սոխով ստացվում է հյութալի և փափուկ։
Ըստ ճաշակի կարող եք ավելացնել նաև այլ բանջարեղեն, տարբեր կանաչիներ և համեմունքներ ձկան համար։
Ձուկը լոլիկով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_ Ձուկ 2 հատ
_ Լոլիկ 2 հատ
_Սոխ 2 հատ
_ Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
_ Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
_ Բուսական յուղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
_Պատրաստել ձուկը, լվանալ ու չորացնել թղթե սրբիչներով, կտրատել մասերով։
_Սոխը օղակներով կտրատել, լոլիկը՝ շրջանակներով։
_Սոխը տապակել բուսայուղի մեջ։
_Ջեռոցի ամանը յուղ քսել և ձուկը դնել մեջը, կտորների արանքում դնել լոլիկը և սոխը։
_Աղ, պղպեղ անել և համեմել ձկան համար համեմունքներով, ավելացնել կանաչիներ ըստ ցանկության:
_Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճանով և թխել ձուկը 30 րոպե։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ձուկը ջեռոցում աղի մուշտակով