Ձուկ հնդկական ոճով. Հեշտ պատրաստվող և շատ համեղ ուտեստ

Ձուկ հնդկական ոճով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ձուկ հնդկական ոճով. Հեշտ պատրաստվող և շատ համեղ ուտեստ

Համեղ ու հյութալի ձկնամսի պատրաստման պարզ բաղադրատոմս:  Պատրաստման համար պահանջվում է մոտ 20 րոպե, մենք այն մատուցում ենք տաք վիճակում, չնայած սառը վիճակում էլ այն շատ համեղ է, ուստի կարող է ծառայել որպես սառը խորտիկ:

Ձուկ հնդկական ոճով

Ձուկ հնդկական ոճով. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները

  • ձուկ 1 հատ
  • կիտրոնի հյութ
  • աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի
  • բուսական յուղ 60 մլ
  • քացախ 9% 1 թեյի գդալ
  • համեմունքներ` ըստ ճաշակի

 

 

Ձուկ հնդկական ոճով

Ձուկ հնդկական ոճով. Պատրաստման եղանակը

Ձկների համար ցանկացած համեմունք կարող եք վերցնել ձեր սրտով:

  1. Մաքրել ձկները ավելորդ ամեն ինչից, առանձնացնել ոսկորները և կտրել մասերի:
  2. Ձկան ֆիլեի վրա լցնել կիտրոնի հյութ, շաղ տալ բուսական յուղ, ձկան համեմունքներ, աղ և պղպեղ:
  3. Ավելացնել քացախ և խառնել: Երբեմն խառնեք, թող մարինացվի 20 րոպե:
  4. Ձկան մարինադը լցնել տապակի մեջ, տաքացնել այն:
  5. Դրա մեջ ձկները տապակել ցածր ջերմության վրա, մինչև ոսկե դարչնագույն երանգ ստանան:

Հուշում. Պետք չէ շատ տապակել, քանի որ ուտեստը կկորցնի իր հյութեղությունը և կչորանա:

Ձուկ հնդկական ոճով

Մատուցելիս ձկան վրա ցանել կտրատած սամիթ և կանաչ սոխ:

Թթվասերի և մանանեխի սոուսը լավ համադրվում է ձկների հետ, կարող եք ավելացնել սոխ և սամիթ:

Ձուկը հնդկական ոճով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Ձուկը ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք