Ձուկ հնդկական ոճով. Հեշտ պատրաստվող և շատ համեղ ուտեստ
Համեղ ու հյութալի ձկնամսի պատրաստման պարզ բաղադրատոմս: Պատրաստման համար պահանջվում է մոտ 20 րոպե, մենք այն մատուցում ենք տաք վիճակում, չնայած սառը վիճակում էլ այն շատ համեղ է, ուստի կարող է ծառայել որպես սառը խորտիկ:
Содержание
Ձուկ հնդկական ոճով. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները
- ձուկ 1 հատ
- կիտրոնի հյութ
- աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի
- բուսական յուղ 60 մլ
- քացախ 9% 1 թեյի գդալ
- համեմունքներ` ըստ ճաշակի
Ձուկ հնդկական ոճով. Պատրաստման եղանակը
Ձկների համար ցանկացած համեմունք կարող եք վերցնել ձեր սրտով:
- Մաքրել ձկները ավելորդ ամեն ինչից, առանձնացնել ոսկորները և կտրել մասերի:
- Ձկան ֆիլեի վրա լցնել կիտրոնի հյութ, շաղ տալ բուսական յուղ, ձկան համեմունքներ, աղ և պղպեղ:
- Ավելացնել քացախ և խառնել: Երբեմն խառնեք, թող մարինացվի 20 րոպե:
- Ձկան մարինադը լցնել տապակի մեջ, տաքացնել այն:
- Դրա մեջ ձկները տապակել ցածր ջերմության վրա, մինչև ոսկե դարչնագույն երանգ ստանան:
Հուշում. Պետք չէ շատ տապակել, քանի որ ուտեստը կկորցնի իր հյութեղությունը և կչորանա:
Մատուցելիս ձկան վրա ցանել կտրատած սամիթ և կանաչ սոխ:
Թթվասերի և մանանեխի սոուսը լավ համադրվում է ձկների հետ, կարող եք ավելացնել սոխ և սամիթ:
Ձուկը հնդկական ոճով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Ձուկը ջեռոցում