Պատրաստեք Բուրավետ ձվածեղ Մարգարիտա տոմատի սոուսով և մոցարելլայով, այն անկասկած, կդառնա ձեր սիրելին: Այն կատարյալ է նախաճաշի համար: Մնում է միայն թունդ սուրճ եփել, ջեռոցից հանել անուշահոտ ձվածեղը՝ և ապահովված է ողջ օրվա եռանդի և էներգիայի լիցքավորումը։
Այս ուտեստը կատարյալ դարձնելու համար լավագույնն է օգտագործել լավ թուջե թավա, քանի որ, ձվածեղը պետք է եփվի ջեռոցում։
Այս ուտեստը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է տոմատի սոուս։ Դուք կարող եք գնել այն պատրաստի կամ պատրաստել ձեր սեփականը: Պետք է ընտրել միայն հասած լոլիկ և վերցնել ձեր սիրած համեմունքները։ Վերջում մնում է ավելացնել մի քանի ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ, և նախաճաշը պատրաստ է:
Բուրավետ ձվածեղ Մարգարիտա. Բաղադրիչներ
_Ձու 8 հատ
_Լոլիկ 150 գ
_Աղ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի
_Սուսամբար (օրեգանո) 2 պտղունց
_Կարագ 30 գ
_Մոցարելլա 100 գ
_Ձիթապտղի յուղ 4 ճաշի գդալ
Բուրավետ ձվածեղ Մարգարիտա. Պատրաստման եղանակը
_Ձվերը հարել մի պտղունց աղով և աղացած սև պղպեղով։
_Լոլիկը քերել կամ անցկացնել մսաղացի միջով։
_Ավելացնել աղ, սուսամբար և սև պղպեղ։
_Լցնել ձիթապտղի յուղը և մանրակրկիտ խառնել։
_Վերցրեք թավա կամ հատուկ տարա, որը հարմար է ջեռոցի համար։
_Տաքացնել այն կարագով։ Լցնել ձվի խառնուրդը։
_Եփել մարմանդ կրակի վրա՝ կափարիչով ծածկված, մինչև ձվածեղի վերին մասը կայունանա։
_Պատրաստի ձվածեղին քսել տոմատի սոուս։
_Մոցարելլան քերել, շաղ տալ սոուսի վրա և 8-10 րոպեով դնել 220 աստիճան տաքացրած ջեռոց։
Պատրաստի ձվածեղի վրա կարող եք շաղ տալ մանր կտրատած կանաչիներ կամ պարզապես զարդարել ռեհանի տերևով։ Այսպիսի ախորժելի նախաճաշը կանհետանա սեղանից մի ակնթարթում, և ձեր ընտանիքի բոլոր անդամները կմնան կուշտ և գոհ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ նախաճաշ