Ձվով ընթրիք. Պանրով և համեմունքների սոուսով հիանալի ուտեստ

ձվով ընթրիք ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ձվով ընթրիք. Պանրով և համեմունքների սոուսով հիանալի ուտեստ

Ես անընդհատ փորձում եմ ընդլայնել իմ խոհարարական հորիզոնները: Այսպիսով, ես հաճախ հետաքրքիր բաղադրատոմսեր եմ փնտրում արտասահմանյան կայքերում: Ֆրանսիական աղբյուրներից մեկում ես հանդիպեցի մի հիանալի ուտեստի: Դա ձվով համեղ ուտեստ էր պանրով ​​և համեմունքներով սոուսով: Բնականաբար, ես որոշեցի փորձել:

Փորձը հաջողվեց: Տոմատի մածուկի մեջ եփված ձվերը մի քանի րոպեում անհետացան տապակից: Կարող եք փոխել համեմունքների բաղադրությունը, ավելացնել խոզապուխտ կամ հավի միս: Եթե ​​նախատեսում եք սրանով կերակրել երեխաներին, առաջարկում եմ հանել չիլի պղպեղը: Դրանով ուտեստը բավականին կծու է ստացվում:

ձվով ընթրիք

Ձվով ընթրիք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Սոխ 1 հատ
  • Լոլիկ 2 հատ
  • Ձու 4 հատ
  • Մոցարելա 100 գ
  • Արևածաղկի ձեթ 50 մլ
  • Ձիթապտուղ 5-7 հատ
  • Չիլի 3 հատ
  • Համեմ 0,5 փունջ
  • Պապրիկա 1 թեյի գդալ
  • Չաման 0,5 թեյի գդալ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

ձվով ընթրիք

Ձվով ընթրիք. Պատրաստման եղանակը

  1. Սոխը մանր կտրատել և լոլիկը մսաղացով անցկացնել: Սոխը տապակել արևածաղկի ձեթի մեջ, ավելացնել տոմատի մածուկ:
  2. Համեմել աղով, համեմունքներով և կտրատած համեմով: Խառնել և եփել ցածր կրակի վրա 5 րոպե:
  3. Եփել ձվերը, սառեցնել և կեղևը հեռացնել: Կտրել յուրաքանչյուրը մեջտեղից և դնել սոուսի մեջ, կտրած մասը դեպի ներքև:
  4. Վրանց ցանել քերած մոցարելա և կտրատած ձիթապտուղներ: Կտրել չիլիի պոչերը թողնելով մոտ 1 սմ և դնել տապակի մեջ: Ձվերը եփել ևս 2-3 րոպե, կափարիչով ծածկված, ապա հանել կրակից: Մատուցել տապակի մեջ:

ձվով ընթրիք

Այս ուտեստը կատարյալ է թեթև ընթրիքի համար: Անուշահոտ կծու սոուսը և խաշած ձվերը կհագեցնել ձեր քաղցը՝ առանց ստամոքսը ծանրաբեռնելու:

Ձվով ընթրիքը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ձվածեղի պատրաստման հետաքրքիր տարբերակ

Խնդրում ենք Գնահատեք