Մակարոնով ընթրիք. Յուրահատուկ և նրբահամ ուտեստ
Այսօր նման բաղադրատոմսերը շատ տարածված են, որոնց օգնությամբ դուք կարող եք միանգամից եփել մի քանի ուտեստներ:
Մենք ձեզ առաջարկում ենք մակարոնեղենով և հավի սրտերով մի նման բաղադրատոմսի տարբերակ:
Մակարոնով ընթրիք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հավի սրտեր 400 գ
- Մակարոն 300 գ
- Գազար 1 հատ
- Սոխ 1 հատ
- Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ
- Ջուր 950 մլ
- Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
- Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
Մակարոնով ընթրիք. Պատրաստման եղանակը
- Լավ լվանալ հավի սրտերը, հեռացնել բոլոր ավելորդ մասերը, կիսել 2 մասի:
- Մանր կտրատել սոխը, քերել գազարը խոշոր քերիչով:
- Տապակել սրտերը բուսական յուղով, մինչև փափկեն:
- Ավելացնել սոխ ու գազար, տապակել 3 րոպե:
- Աղ և պղպեղ անել, ավելացնել ձեր սիրած համեմունքները, տոմատի մածուկը, խառնել և տապակել ևս 3 րոպե:
- Լցնել ջուրը, ծածկել, թուլացնել կրակը և եփել 30 րոպե:
- Լցնել մակարոնը, ավելացնել մի քիչ աղ, խառնել, ծածկել կափարիչով և եփել 10 րոպե թույլ կրակով:
Կարող եք նաև շամպինիոն ավելացնել, այդ դեպքում կստանաք մակարոնեղեն՝ սնկերի բույրով և համով:
Կարող եք նաև ավելացնել համեմունքներ մակարոնեղենի համար, կստանաք իսկական իտալական ուտեստ:
Մակարոնով ընթրիքը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Վերմիշելով փլավ