Օգտագործեք մակարոնով փլավ պատրաստելու իմ բաղադրատոմսը, և կունենաք համեղ ուտեստ, որը հիանալի կերպով համակցվում է ցանկացած նախուտեստի հետ:
Մակարոնեղենը, նույնիսկ ամենալավ որակ ունեցողը, երբեմն կարող է չափազանց փխրվել եփվելուց հետո և դառնալ անհամ խյուս: Իսկ իմ եղանակով դուք կունենաք հաճելի ու ախորժելի ուտեստ:
Մակարոնով փլավ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Մակարոն 200 գր
_Կարագ 20 գր
_Ջուր 700 մլ
_Աղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
Մակարոնով փլավ. Պատրաստման եղանակը
_Տապակը դնել ուժեղ կրակի վրա և հալեցնել կարագը:
_Լցնել չոր մակարոնը և խառնել, տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը բոլոր կողմերից:
_Ավելացնել եռման ջուր, այնքան, որ ջուրն ամբողջությամբ ծածկի մակարոնեղենը, ավելացնել աղ, այլ համեմունքներ և անուշաբույր կանաչիներ՝ ըստ ձեր ցանկության:
_Թուլացնել կրակը, ծածկել տապակը կափարիչով և եփել մինչև 10 րոպե:
Մակարոնեղենը պարզապես շքեղ է, և իրար չի կպչում: Եթե կա պանիր՝ պատրաստման ավարտից մի քանի րոպե առաջ, երբ ամբողջ հեղուկը գոլորշիանա, կարող եք շաղ տալ քերած պանիրը, ավելացնել սնկի համեմունք և տարբեր նախուտեստների համար կունենաք նոր կողմնակի ուտեստ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Վերմիշելով փլավ