Մակարոնով փլավ. Անուշաբույր և համեղ ուտեստ

Մակարոնով փլավ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Օգտագործեք մակարոնով փլավ պատրաստելու իմ բաղադրատոմսը, և կունենաք համեղ ուտեստ, որը հիանալի կերպով համակցվում է ցանկացած նախուտեստի հետ:

Մակարոնեղենը, նույնիսկ ամենալավ որակ ունեցողը, երբեմն կարող է չափազանց փխրվել եփվելուց հետո և դառնալ անհամ խյուս: Իսկ իմ եղանակով դուք կունենաք հաճելի ու ախորժելի ուտեստ:

Մակարոնով փլավ

Մակարոնով փլավ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Մակարոն 200 գր

_Կարագ 20 գր

_Ջուր 700 մլ

_Աղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

Մակարոնով փլավ

Մակարոնով փլավ. Պատրաստման եղանակը

_Տապակը դնել ուժեղ կրակի վրա և հալեցնել կարագը:

_Լցնել չոր մակարոնը և խառնել, տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը բոլոր կողմերից:

_Ավելացնել եռման ջուր, այնքան, որ ջուրն ամբողջությամբ ծածկի մակարոնեղենը, ավելացնել աղ, այլ համեմունքներ և անուշաբույր կանաչիներ՝ ըստ ձեր ցանկության:

_Թուլացնել կրակը, ծածկել տապակը կափարիչով և եփել մինչև 10 րոպե:

Մակարոնով փլավ

Մակարոնեղենը պարզապես շքեղ է, և իրար չի կպչում: Եթե ​​կա պանիր՝ պատրաստման ավարտից մի քանի րոպե առաջ, երբ ամբողջ հեղուկը գոլորշիանա, կարող եք շաղ տալ քերած պանիրը, ավելացնել սնկի համեմունք և տարբեր նախուտեստների համար կունենաք նոր կողմնակի ուտեստ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Վերմիշելով փլավ

Խնդրում ենք Գնահատեք