Մայիսյան աղցան. Համեղ, հագեցնող ու միաժամանակ թեթև ու անուշաբույր աղցան

Մայիսյան աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Մայիսյան աղցան. Համեղ, հագեցնող ու միաժամանակ թեթև ու անուշաբույր աղցան

Անհավանական համեղ է, այն սեղանից անհետանում է բառացիորեն մի ակնթարթում: Համոզվեք, որ դրանով հաճույք կպատճառեք ինքներդ ձեզ և ձեր սիրելիներին:

Մայիսյան աղցան

Մայիսյան աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի կրծքամիս 2 հատ
  • Ձու 4 հատ
  • Վարունգ 1 հատ
  • Լոլիկ 1 հատ
  • Պանիր 150 գ
  • Մայոնեզ 150 գ
  • Մի փունջ կանաչ սոխ

Մայիսյան աղցան

Մայիսյան աղցան

Մայիսյան աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկսելու համար, կտրեք հավի կրծքամիսը փոքր խորանարդներով: Ըստ ձեր ճաշակի կարող եք օգտագործել ինչպես թխած, այնպես էլ խաշած կրծքամիս:
  2. Հետո կտրել խաշած ձվերը փոքր խորանարդներով, վարունգը կտրել ձողիկներով, իսկ լոլիկը կտրել փոքր խորանարդիկներով:
  3. Այժմ պետք է պանիրը քերել մանր քերիչով, կարող եք փոխարինել պանիրը վերամշակված պանրով, նույնպես ըստ ձեր ճաշակի:
  4. Կանաչ սոխը մանր կտրատել:
  5. Մնում է աղցանը հավաքելը: Դրա համար բացվող ձևամանի ներքևի մասին քսել մայոնեզ, հավի կրծքամիսը լցնել առաջին շերտով: Դրանից հետո պատրաստել մայոնեզի ցանց:
  6. Հաջորդ շերտում դնել կանաչ սոխը, սոխի վրա վարունգը լցնել, քսել մայոնեզ: Դրանից հետո գալիս է կտրատված ձվի շերտ, ցանկության դեպքում անելով:
  7. Հիմա ձվերի վրա լցնել կտրատած լոլիկի շերտ, պատրաստել մայոնեզի ցանց: Մնում է վերջին շերտով քերած պանիրը տարածել ամբողջ մակերեսի վրա:
  8. Զարդարել վերևի մասը ցանկացած կանաչիով ըստ ձեր ճաշակի:

Մայիսյան աղցան

Մայիսյան աղցանը պատրաստ է: Գեղեցիկ, թեթև, բուրավետ, նման աղցան կարելի է պատրաստել ինչպես պարզ ընթրիքի, այնպես էլ տոնական սեղանի համար:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Հավի կրծքամսով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք