Մսով բլիթներ ջեռոցում. Հագեցնող նախաճաշի համար նման ուտեստն ուղղակի անհամեմատելի է

Մսով բլիթներ ջեռոցում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Մսով բլիթներ ջեռոցում պատրաստելը ամենադժվար գործը չէ, եթե հետևեք մեր բաղադրատոմսին: Ձեռքի տակ ունենալով բոլոր անհրաժեշտ բաղադրիչները՝ դուք կկարողանաք թխել անչափ համեղ խմորեղեն, որի բույրը կհասնի նույնիսկ հարևաններին։

Որպես նման տորթերի միջուկ կարող եք օգտագործել և՛ միսը սոխով, և՛ կաթնաշոռը՝ կանաչիներով։ Երկրորդ լցոնմամբ տարբերակը իդեալական է թեյ խմելու համար:

Եթե ​​դուք ընտրել եք դասական մսային միջուկը, պատասխանատվությամբ մոտեցեք խոզի մսի պատրաստմանը: Կարող եք կամ աղալ այն մսաղացով, կամ մանր կտրատել։ Պարզապես հիշեք, որ մսի կտորները չպետք է շատ մեծ լինեն։

Մսով բլիթներ ջեռոցում
Մսով բլիթներ ջեռոցում. Բաղադրիչներ

_Ցորենի ալյուր 800 գ

_Կաթ 250 մլ

_Ջուր 250 մլ

_Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

_Աղ 1,5 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

_Խոզի միս 400 գ

_Սոխ 2 հատ

_Կարագ 150 գ

_Ձվի դեղնուց 2 հատ

Մսով բլիթներ ջեռոցում Մսով բլիթներ ջեռոցում
Մսով բլիթներ ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը

_Ջուրն ու կաթը լցնել խորը տարայի մեջ։ Ավելացնել 1 թեյի գդալ աղ և փխրեցուցիչ:

_Ավելացնել ցորենի ալյուր: Բոլոր բաղադրիչները մանրակրկիտ խառնել։

_Հարթ խմոր շաղախել, ծածկել այն և թողեք սենյակային ջերմաստիճանում 1 ժամ։

_Խոզի միսը մանրացնել։ Մաքրել սոխը, մանրացրեք այն և ավելացրեք մսի մեջ։

_Ավելացնել աղ և աղացած սև պղպեղ, լավ խառնել։

_Խմորը հունցել և բաժանել 4 մասի, որոնցից յուրաքանչյուրը գնդել։

_Աշխատանքային մակերեսին ցանել ալյուր։

_Խմորի գունդը բարակ շերտով գրտնակել, վրան շաղ տալ ալյուր և մի կողմ դնել։

_Երկրորդ գնդիկ գրտնակել բարակ կլոր շերտով։ Քսել հալած կարագ, վրան սոխով միսը դնել:

_Հետո սա ծածկել ալյուրով ցանած խմորով, յուղ քսել։

_Խոզի մսով խմորը ռուլետի նման փաթաթել, հետո խխունջ կազմել, դնել տոպրակի մեջ ու 20 րոպեով դնել սառնարանը։

_Մսով խմորը հանել ու դնել յուղաթղթի վրա, գրտնակել բլիթի նման։

_Դեղնուցները հարել, քսել բլիթի վրա, վերևից պատառաքաղով պարուրաձև նախշ անել։

_Փռել ջեռոցի տապակի վրա և դնել նախապես մինչև 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցը մինչև ոսկեգույն դառնալը։

Մսով բլիթներ ջեռոցում

Կրկնել նույն քայլերը խմորի մնացած գնդիկներով։

Այսպիսով, կստանաք երկու ոսկեգույն և հագեցնող Մսով բլիթներ ջեռոցում, որոնք կարելի է մատուցել նախաճաշին, ճաշին և ընթրիքին: Ի վերջո, դրանք շատ սննդարար են և աներևակայելի համեղ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Արագ և համեղ ընթրիք

Խնդրում ենք Գնահատեք