Մսով բուլկիներ նախաճաշի համար. Այնքան համեղ, ախորժելի և բուրավետ, որ պարզապես մատները հետը կուտեք: Ստացվում է նուրբ, ախորժելի ու շատ համեղ:
Բոլոր բաղադրիչները հիանալի ներդաշնակվում են միմյանց հետ: Այս համեղ ուտեստի խմորը փափուկ է, ինչպես բմբուլը: Կարող եք հեշտորեն եփել և վայելել այս հիանալի համը: Ստացվում է աներևակայելի համեղ, հյութալի, բուրավետ և փափուկ թխվածք: Դուք չեք կարող պատկերացնել ավելի լավ նախաճաշ:
Содержание
Մսով բուլկիներ նախաճաշի համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.
Խմոր
- Գոլ կաթ 200 մլ
- Գոլ ջուր 100 մլ
- Ձու 1 հատ
- Շաքարավազ 1 ճաշի գդալ
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Բուսական յուղ 80 մլ
- Խմորիչ 7 գ
- Ալյուր 550-600 գ
Լցոն.
- Տավարի աղացած միս 250 գ
- Սոխ 1 հատ
- Սև պղպեղ` ըստ համտեսի
- Չաման` ըստ համտեսի
- Աղ 1 թեյի գդալ
- Կանաչիներ
- Կոշտ պանիր 50 գ
- Կաթ` վրան քսելու համար
- Քնջութ
Մսով բուլկիներ նախաճաշի համար. Պատրաստման եղանակը
- Ձուն կոտրել խորը ամանի մեջ, ապա ավելացնել աղ և շաքար, լցնել բուսական յուղ: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտորեն:
- Հաջորդը, լցնել տաք կաթ, տաք ջուր, լցնել խմորիչը և ավելացնել ալյուրը: Ձեռքով հունցել փափուկ խմոր, թողնել հանգստանա 1-1,5 ժամով` ծածկելով կպչուն թաղանթով:
- Այժմ անցնենք լցոն պատրատելուն, աղացած միսը, մանր կտրատած սոխը լցնել խորը ամանի մեջ, լցնել աղը, չամանը և սև պղպեղը: Ավելացնել կանաչիները և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել մինչև հարթ զանգված ստացվի:
- Խմորը բաժանել կտորների, և դրանցից գնդիկներ ձևավորել, 15 րոպե թողնել դրանք կպչուն թաղանթի տակ:
- Վերցնում ենք աղացած միսը, դրանից պատրաստում ենք կոտլետ, իսկ ներսից `մի կտոր պանիր ենք դնում: Այսպես կրկնել յուրաքանչյուր կոտլետի հետ, մինչև միսը վերջանա:
- Խմորը բացել փոքրիկ շերտով, կոտլետը դնել եզրին, ոլորել այն և ամրացնել եզրերը:
- Յուրաքանչյուրի վրա կաթ քսել, վրան ցանել քնջութ:
- Թխուկները շարել յուղաթղթով ծածկված տապակի վրա, դնել մինչև 180 աստիճանի տաքացված ջեռոցը, և թխել 30-35 րոպե: Յուրաքանչյուր կտորի վրա դանակի ծայրով փոքրիկ երկայնական կտրվածքներ անել:
Մսով բուլկիները նախաճաշի համար պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տնական չիզբուրգեր