Առաջարկում ենք ձեզ պատրաստել հետաքրքիր ուտեստ՝ մսով հնդկաձավար: Այս կերպ պատրաստված հնդկաձավարը տարբերվում է դասական կողմնակի ուտեստից:
Եվ եթե շամպինիոնների փոխարեն ավելացնեք անտառային սունկ, ապա այս փլավն անկրկնելի կլինի:
Մսով հնդկաձավար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Հնդկաձավար 200 գր
_Շամպինիոն 250 գր
_Սոխ 1 հատ
_Գազար 1 հատ
_Սխտոր 1 պճեղ
_Խոզի միս 300 գր
_Ջուր 400 մլ
_Կանաչ սոխ 1 փունջ
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
Մսով հնդկաձավար. Պատրաստման եղանակը
_Սունկը մանր կտրատել և տապակել արևածաղկի ձեթով՝ մինչև ոսկե դարչնագույնը: Տապակած սնկերը մի կողմ դրեք:
_Սոխն ու գազարը կտրատել: Սկզբում թեթև տապակել սոխը, այնուհետև ավելացնել գազարը, իսկ 1-2 րոպե անց՝ կտրատած սխտորը:
_Եփել 8-10 րոպե, ավելացնել սունկը և եփել ևս 2-3 րոպե: Սնկով մսին աղ ու պղպեղ անել:
_Հնդկաձավարը մաքրել, լավ լվանալ և լցնել տապակի մեջ:
_Ծածկել ջրով և եփել միջին կրակի վրա՝ 20 րոպե:
_Երբ ամբողջ ջուրը գոլորշիանա, մատուցելիս վրան ցանել մանր կտրատված կանաչիներ:
Փորձեք այսպես պատրաստել հնդկաձավարը: Դրանից հետո, դուք այլևս չեք ցանկանա հին եղանակով պատրաստել այն:
Տապակի մեջ փլավը մածուկի պես չի հալվում, իսկ մսի հետ համատեղ եփվելու արդյունքում ճաշատեսակի համն ավելի հարուստ է դարձնում:
Հիանալի լուծում ընտանեկան ընթրիքի համար:
Բարի ախորժակ: