Մսով մակարոն. Ստացվում է շատ հագեցնող ու համեղ ուտեստ որը կարելի է արագ պատրաստել թավայի մեջ

Մսով մակարոն ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Մսով մակարոն. Մենք ձեզ կասենք, թե ինչպես պատրաստել ծովային մակարոնեղեն նոր, ժամանակակից մեկնաբանությամբ։

Մարդիկ բաժանվում են երկու տեսակի՝ կարտոֆիլով կողմնակի ճաշատեսակների սիրահարներ և մակարոնի սիրահարներ։ Ամեն մարդ ինքն է ընտրում իր նախասիրության համեմատ։

Մակարոնեղենը հայտնի է իր բազմակողմանիությամբ։ Այսինքն՝ հսկայական քանակությամբ ուտեստներ համակցվում են այս կողմնակի ճաշատեսակի հետ։ Բացի այդ, իտալացիները կարծում են, որ մակարոնեղենն արդեն իսկ հիանալի սնունդ է։

Մսով մակարոն

Մսով մակարոն. Բաղադրիչներ

_ մակարոնեղեն — 400 գ

_ աղ — մի պտղունց

_ աղացած տավարի միս — 400 գ

_ դափնու տերև — 2 հատ

_ սոխ — 1 գլուխ

_ չորացրած սխտոր — կես թեյի գդալ

_ կարմիր քաղցր պղպեղ — 1 հատ

_ չորացրած մաղադանոս — 1/3 թեյի գդալ

_ տոմատի մածուկ — 1 ճաշի գդալ

Մսով մակարոն

Մսով մակարոն. Պատրաստման եղանակը

_ Մակարոնեղենը պետք է խաշել մինչև ալ դենտե։ Սոխը մանր խորանարդիկներով կտրատել, դնել թավայի մեջ, լցնել բուսայուղ։

_Կարմիր պղպեղը մաքրել կորիզներից, մանր կտրատել։ Սոխը տապակելուց 7 րոպե հետո տապակի մեջ ավելացնել աղացած միսը, տապակել ուժեղ կրակի վրա, մինչև միսը մուգ գույն ստանա։

_Մակարոնեղենի ջուրը պետք է թողնել հետագա օգտագործման համար:

_ 3 րոպե աղացած միսը տապակելուց հետո միջուկի մեջ լցնել տոմատի մածուկ, աղ, չորացրած սխտոր և մաղադանոս։ Զանգվածը եփել ևս մեկ րոպե, ապա մակարոնեղենի ջուրը լցնել մսի վրա։

_ Դափնու տերևն ու պղպեղը դնել մսի վրա, խառնուրդը կես ժամ եփել կափարիչի տակ։

_ Մակարոնեղենը լցնել պատրաստի զանգվածի վրա, մթերքները խառնել, որ ստացվի միատարր ուտեստի մեջ։

_Ուտեստը շոգեխաշել բառացիորեն ևս 5 րոպե և մատուցել։

Մսով մակարոն

Սա հիանալի ընթրիքի բաղադրատոմս է, պարզ և հագեցնող:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Վերմիշելով փլավ

Խնդրում ենք Գնահատեք