Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով. Համեղ ու պարզ բաղադրատոմս

Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով. Համեղ ու պարզ բաղադրատոմս, որի պատրաստման համար քիչ ժամանակ է պետք: Մսային կերակրատեսակները կդառնան տոնակատարության բաղկացուցիչ մասը:

Մսի գլանափաթեթները լցոնելով և ախորժելի տեսքով ուտեստը մատուցելով մեծ հաճույք կպատճառեք հյուրերին ու ընտանքի անդամներին: Պատրաստելու համար շատ ժամանակ չի պահանջվի, մեկ ժամից քիչ ավելի, սակայն համեղ արդյունքը լիովին փոխհատուցում է այդ ջանքերը:

Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով

Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով. Բաղադրությունը.

  • կրծքի փափուկ միս (խոզի, տավարի) — 450-550 գ
  • սոխ — միջին չափի
  • աղ և համեմունքներ — ձեր ճաշակի համեմատ
  • մայոնեզ — մի քանի թեյի գդալ;
  • կոշտ պանիր — մոտ 100 գ
  • թթու սունկ — մոտ 100 գ

Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով

Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով. Պատրաստման գործընթաց.

  1. Կտրեք միսը բարակ շերտերովը, 0,5-1 սմ հաստությամբ, երկու կողմերից ծեծել, աղ անել և ավելացնել համեմունքներ: Թողեք մի կողմ, այդ ընթացքում մյուս բաղադրիչները պատրաստելու համար:
  2. Կլպել և նուրբ կտրատել սոխը: Սոխի խորանարդները թավայի մեջ դնել և տապակել յուղով մինչև կիսաթափանցիկ վիճակը:
  3. Լվանալ սունկը հոսող ջրի տակ և չորացնել: Մանրացնել բլենդերի կամ սննդի կոմբայնի օգնությամբ:
  4. Ստացված սնկերի զանգվածին ավելացնել սոխը, լավ խառնել և տապակել 2-4 րոպե:
  5. Մանրացնել պանիրը քերիչով:
  6. Պատրաստված մսի կտորներին քսել մայոնեզ, դրա վրա լցնել սոխի և սնկի զանգվածը, շաղ տալ քերած պանիր:
  7. Ոլորել ռուլետներ և ամրացնել մսի ծայրերը ատամի չոփիկներով:
  8. Ռուլետները տապակել թավայի մեջ, մինչև թեթևակի կեղև ստացվի:
  9. Մսի ռուլետները տեղափոխել ջեռոցի տապակի մեջ և 20 րոպեով դնել 190 ° C տաքացրած ջեռոցում:

Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով

Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով պատրաստ են. Մատուցելուց առաջ դուք կարող եք վրան շաղ տալ պանիր ​​և կանաչիներ:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք