Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով. Համեղ ու պարզ բաղադրատոմս, որի պատրաստման համար քիչ ժամանակ է պետք: Մսային կերակրատեսակները կդառնան տոնակատարության բաղկացուցիչ մասը:
Մսի գլանափաթեթները լցոնելով և ախորժելի տեսքով ուտեստը մատուցելով մեծ հաճույք կպատճառեք հյուրերին ու ընտանքի անդամներին: Պատրաստելու համար շատ ժամանակ չի պահանջվի, մեկ ժամից քիչ ավելի, սակայն համեղ արդյունքը լիովին փոխհատուցում է այդ ջանքերը:
Содержание
Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով. Բաղադրությունը.
- կրծքի փափուկ միս (խոզի, տավարի) — 450-550 գ
- սոխ — միջին չափի
- աղ և համեմունքներ — ձեր ճաշակի համեմատ
- մայոնեզ — մի քանի թեյի գդալ;
- կոշտ պանիր — մոտ 100 գ
- թթու սունկ — մոտ 100 գ
Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով. Պատրաստման գործընթաց.
- Կտրեք միսը բարակ շերտերովը, 0,5-1 սմ հաստությամբ, երկու կողմերից ծեծել, աղ անել և ավելացնել համեմունքներ: Թողեք մի կողմ, այդ ընթացքում մյուս բաղադրիչները պատրաստելու համար:
- Կլպել և նուրբ կտրատել սոխը: Սոխի խորանարդները թավայի մեջ դնել և տապակել յուղով մինչև կիսաթափանցիկ վիճակը:
- Լվանալ սունկը հոսող ջրի տակ և չորացնել: Մանրացնել բլենդերի կամ սննդի կոմբայնի օգնությամբ:
- Ստացված սնկերի զանգվածին ավելացնել սոխը, լավ խառնել և տապակել 2-4 րոպե:
- Մանրացնել պանիրը քերիչով:
- Պատրաստված մսի կտորներին քսել մայոնեզ, դրա վրա լցնել սոխի և սնկի զանգվածը, շաղ տալ քերած պանիր:
- Ոլորել ռուլետներ և ամրացնել մսի ծայրերը ատամի չոփիկներով:
- Ռուլետները տապակել թավայի մեջ, մինչև թեթևակի կեղև ստացվի:
- Մսի ռուլետները տեղափոխել ջեռոցի տապակի մեջ և 20 րոպեով դնել 190 ° C տաքացրած ջեռոցում:
Մսով ռուլետներ սնկի լցոնով պատրաստ են. Մատուցելուց առաջ դուք կարող եք վրան շաղ տալ պանիր և կանաչիներ:
Բարի ախորժակ: