Մսով ռուլետ ձվով և պանրով. Համեղ նախուտեստ, որը կարելի է նաև սառը մատուցել

Մսով ռուլետ ձվով և պանրով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Մսով ռուլետ ձվով և պանրով պատրաստելու այս մեթոդն ինձ սովորեցրել է հարևանուհիս: Նա հյուրասիրեց իր բաղադրատոմսով պատրաստած նախուտեստով, և ես անմիջապես բաղադրատոմսը խնդրեցի: Միսը հյութալի և փափուկ է, գրեթե շոգեխաշածի պես: Ես երբեմն փորձարկումներ եմ կատարում և ավելացնում բանջարեղեն և կանաչիներ լցոնման մեջ:

Մսով ռուլետ ձվով և պանրով

Մսով ռուլետ ձվով և պանրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Աղացած հավ 600 գ

_Չորահաց 2 ճաշի գդալ

_Ձու 3 հատ

_Կարագ 30 գ

_Կոշտ պանիր 150 գ

_Սուսամբար 0,5 թեյի գդալ

_Ջուր 200 մլ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

Մսով ռուլետ ձվով և պանրով

Մսով ռուլետ ձվով և պանրով. Պատրաստման եղանակը

_Խորը ամանի մեջ խառնել աղացած միսը, չորահացը, համեմունքներն ու աղը: Լավ խառնել:

_Ձուն եփել, սառելուց հետո խորանարդաձև կտրատել: Պանիրը խոշոր քերիչով անցկացնել:

_Յուղաթղթի վրա քսել կարագ և հավասարապես տարածել աղացած մսի մեկ երրորդը: Վրան շաղ տալ ձու և պանիր:

_Նրբորեն սեղմելով փաթաթել ռուլետը: Գդալով սեղմել եզրերը, որպեսզի դրանք փակվեն: Ռուլետը փաթեթավորել յուղաթղթի մեջ: Այս մթերքներից 3 ռուլետ է ստացվում:

_Գլանները դնել տապակի մեջ, վրան լցնել ջուր, ծածկել և եփել միջին կրակի վրա, մոտավորապես 10 րոպե յուրաքանչյուր կողմից:

Մսով ռուլետ ձվով և պանրով

Աղացած մսի գլանափաթեթները շատ ավելի նուրբ են, քան կոտլետները: Խոհարարության անսովոր տեխնիկայի շնորհիվ միսը ամբողջությամբ պահպանում է բոլոր հյութերը: Եվ որքան համեղ տեսք ունեն լցոնված երշիկները կտրվածքում: Ինչ ասենք, ավելի լավ է փորձեք ինքներդ:

Մսով ռուլետը ձվով և պանրով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Իշլի քուֆթայի պատրաստման եղանակը

Խնդրում ենք Գնահատեք