Մսով ռուլետ ձվով և պանրով պատրաստելու այս մեթոդն ինձ սովորեցրել է հարևանուհիս: Նա հյուրասիրեց իր բաղադրատոմսով պատրաստած նախուտեստով, և ես անմիջապես բաղադրատոմսը խնդրեցի: Միսը հյութալի և փափուկ է, գրեթե շոգեխաշածի պես: Ես երբեմն փորձարկումներ եմ կատարում և ավելացնում բանջարեղեն և կանաչիներ լցոնման մեջ:
Մսով ռուլետ ձվով և պանրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Աղացած հավ 600 գ
_Չորահաց 2 ճաշի գդալ
_Ձու 3 հատ
_Կարագ 30 գ
_Կոշտ պանիր 150 գ
_Սուսամբար 0,5 թեյի գդալ
_Ջուր 200 մլ
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
Մսով ռուլետ ձվով և պանրով. Պատրաստման եղանակը
_Խորը ամանի մեջ խառնել աղացած միսը, չորահացը, համեմունքներն ու աղը: Լավ խառնել:
_Ձուն եփել, սառելուց հետո խորանարդաձև կտրատել: Պանիրը խոշոր քերիչով անցկացնել:
_Յուղաթղթի վրա քսել կարագ և հավասարապես տարածել աղացած մսի մեկ երրորդը: Վրան շաղ տալ ձու և պանիր:
_Նրբորեն սեղմելով փաթաթել ռուլետը: Գդալով սեղմել եզրերը, որպեսզի դրանք փակվեն: Ռուլետը փաթեթավորել յուղաթղթի մեջ: Այս մթերքներից 3 ռուլետ է ստացվում:
_Գլանները դնել տապակի մեջ, վրան լցնել ջուր, ծածկել և եփել միջին կրակի վրա, մոտավորապես 10 րոպե յուրաքանչյուր կողմից:
Աղացած մսի գլանափաթեթները շատ ավելի նուրբ են, քան կոտլետները: Խոհարարության անսովոր տեխնիկայի շնորհիվ միսը ամբողջությամբ պահպանում է բոլոր հյութերը: Եվ որքան համեղ տեսք ունեն լցոնված երշիկները կտրվածքում: Ինչ ասենք, ավելի լավ է փորձեք ինքներդ:
Մսով ռուլետը ձվով և պանրով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Իշլի քուֆթայի պատրաստման եղանակը