Այսօր կպատրաստենք շատ Յուրահատուկ Սմբուկով ուտեստ․ Բացարձակ նորույթ ձեր սեղանին կունենաք ճաշին, խոստանում եմ։ Շատ արագ է պատրաստվում , քիչ մթերքներ ենք օգտագործում, բայց շատ հետաքրքիր և նոր համ եք ստանում։
Содержание
Սմբուկով ուտեստ բաղադրիչներ
- Սմբուկ — 1 հատ
- Պղպեղ կծու — 1 հատ
- Լոլիկ — 1 հատ
- Սխտոր — 1 ատամ
- Շերտատված հալվող պանիր, ես վերցրել եմ Պրեզիդենտ բրենդից Չիզբուրգերի համար նախատեսվածը և դասական տարբերակը, սրանք առավել հարմարն են և գեղեցիկ գունային համադրություն է ստացվում
- Թթվասեր — 200 գր․ 20-% յուղայնության
- Կանաչ սոխ և կանաչի խառը
- Աղ, պղպեղ ըստ ճաշակի
Սմբուկով ուտեստ բաղադրիչներ
- Հարկավոր է օգտագործել երկար, մի փոքր մսոտ սմբուկ
- Հեռացնենք պոչը
- Սմբուկը պետք է կիսենք կենտրոնից և դանակով ծակծկենք, որ շուտ եփվի
- Շեղակի շերտեր տանենք, բայց այնպես որ չառանձնանան իրարից սմբուկի այս շերտերը, այլ այսպես գեղեցիկ բացվեն
- Մեկ լոլիկը կիսենք և շերտատենք
- Իսկ մեր ուտեստը զարդարելու է Պրեզիդենտ բրենդից շերտատված պանիրների տեսականին, սուպերմարկետներում լայն տեսականի կգտնեք, ես կոնկրետ այսօր կօգտագործեմ Չիզբուրգերի համար նախատեսված պանիրը և դասական տարբերակը, գեղեցիկ գունային խաղ կստացվի
- Շարենք այն այսպես շերտերը ծածկելով
- Մնաց լոլիկն էլ տեղավորենք այս շերտերի արանքում և վերջ
- Պետք է ուղարկենք ջեռոց մոտ 10 րոպեով 140-150 աստիճանում եփվելու
- Այդ ընթացքում պատրաստենք սոուս-լցոնը
- Կանաչ սոխն ու խառը կանաչին մանր կտրատենք, լցնենք տարայի մեջ
- Կծու պղպեղի մեծ կտոր մանրացնենք, չափսը կախված է ձեր կծու սիրելու աստիճանից
- 1 ատամ սխտորը լավ մանրացնենք և պղպեղի հետ ավելացնենք ափսեի մեջ, կտրատված կանաչիների կողքին
- Բարձր յուղայնության թթվասեր լցնենք 200 գրամ
- Աղ ավելացնենք, կարմիր կծու պղպեղ
- Լավ խառնենք և դնենք կողքի
- Ջեռոցից հանենք մեր ուտեստը
- Վրան լցոնենք մեր սոուսը
- Ավելացնենք սև քունջութ վրան և մատուցենք
- Կարելի է նաև սոուսով մոտ 5 րոպե ջեռոց դնել, բայց ինձ մեր տարբերակը ավելի է դուր գալիս
- Ահա մի նոր համեղ ուտեստ սմբուկով ուտեստ ձեր սեղանին
Դե ինչ, բարի ախորժակ։