Նրբաբլիթով ժուլիեն. Այս պարկիկները լավագույն այլընտրանքը կլինեն դասական նրբաբլիթների համար

Նրբաբլիթով ժուլիեն ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Նրբաբլիթով ժուլիեն. Այս պարկիկները լավագույն այլընտրանքը կլինեն դասական նրբաբլիթների համար:

Նրբաբլիթով տոպրակներ պատրաստեք հավի և սնկի ժուլիենով: Նրբաբլիթով այս պարկիկները հիանալի տարբերակ կլինեն, որ կարողանաք հետաքրքիր կերպով մատուցել սովորական ուտեստները և հպարտորեն կբազմեն ձեր տոնական սեղանին:

Բայց հավատացնում ենք, դա երկար չի տևի, շուտով մատուցման ափսեն դատարկ կլինի:

Նրբաբլիթով ժուլիեն
Նրբաբլիթով ժուլիեն. Մեզ պետք կլինեն հետևյալ մթերքները

Նրբաբլիթների համար.

  • Ալյուր — 2 բաժակ
  • Ձու — 3 հատ
  • Կաթ — 0,5 լ
  • Շաքար — 1 ճաշի գդալ
  • Բուսական յուղ

Ժուլիենի համար.

  • Հավի միս — 350 գր
  • Սունկ — 300 գր
  • Սերուցք — 250 գր
  • Թթվասեր — 200 գր
  • Պանիր — 150 գր
  • Աղ, պղպեղ
  • Բուսական յուղ

Նրբաբլիթով ժուլիեն

Նրբաբլիթով ժուլիեն. Պատրաստման եղանակը

  1. Պատրաստել խմորը և տապակել բարակ նրբաբլիթներ: Պատրաստի բլիթները մի կողմ դնել և սկսել պատրաստել ժուլիենը նրբաբլիթով պարկիկների համար: Կլպել և մանրացնել սոխը: Տապակել այն բուսական յուղով մինչև թափանցիկ դառնա:
  2. Կտրել հավի միսը կտորներով և ավելացնել սոխ: Թեթև տապակել բոլոր կողմերից:
  3. Բարակ կտրատել սնկերը և ավելացնել թավայի մեջ: Տապակել սնկերը երբեմն խառնելով:
  4. Ալյուրը լցնել տապակի մեջ, խառնել և տապակել 1 րոպե:
  5. Հաջորդը, ավելացնել թթվասերը, խառնել և հասցնել եռման: Սերուցքը լցնել տապակի մեջ: Պարբերաբար խառնելով, բերել ցանկալի վիճակի: Ժուլիենը չպետք է չափազանց ջրիկ լինի: Հակառակ դեպքում, լցոնը նրբաբլիթներից դուրս կգա:
  6. Պատրաստի հավի ժուլիենի վրա ցանել քերած պանիր, խառնել և հեռացնել կրակի:
  7. Մնում է բլիթները լցնել: Ժուլիենը դնել նրբաբլիթի մեջտեղում, ապա կողքերից հավաքելով փաթեթավորել նրբաբլիթը տոպրակի տեսքով և վերևում կապել կանաչ սոխի ծիլերով: Կապելու համար կարող եք վերցնել համեմ, սամիթ կամ մաղադանոս:

Նրբաբլիթով ժուլիեն

Նրբաբլիթով ժուլիենը պատրաստ է մատուցվելու:
Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք