Նրբաբլիթով ժուլիեն. Այս պարկիկները լավագույն այլընտրանքը կլինեն դասական նրբաբլիթների համար:
Նրբաբլիթով տոպրակներ պատրաստեք հավի և սնկի ժուլիենով: Նրբաբլիթով այս պարկիկները հիանալի տարբերակ կլինեն, որ կարողանաք հետաքրքիր կերպով մատուցել սովորական ուտեստները և հպարտորեն կբազմեն ձեր տոնական սեղանին:
Բայց հավատացնում ենք, դա երկար չի տևի, շուտով մատուցման ափսեն դատարկ կլինի:
Содержание
Նրբաբլիթով ժուլիեն. Մեզ պետք կլինեն հետևյալ մթերքները
Նրբաբլիթների համար.
- Ալյուր — 2 բաժակ
- Ձու — 3 հատ
- Կաթ — 0,5 լ
- Շաքար — 1 ճաշի գդալ
- Բուսական յուղ
Ժուլիենի համար.
- Հավի միս — 350 գր
- Սունկ — 300 գր
- Սերուցք — 250 գր
- Թթվասեր — 200 գր
- Պանիր — 150 գր
- Աղ, պղպեղ
- Բուսական յուղ
Նրբաբլիթով ժուլիեն. Պատրաստման եղանակը
- Պատրաստել խմորը և տապակել բարակ նրբաբլիթներ: Պատրաստի բլիթները մի կողմ դնել և սկսել պատրաստել ժուլիենը նրբաբլիթով պարկիկների համար: Կլպել և մանրացնել սոխը: Տապակել այն բուսական յուղով մինչև թափանցիկ դառնա:
- Կտրել հավի միսը կտորներով և ավելացնել սոխ: Թեթև տապակել բոլոր կողմերից:
- Բարակ կտրատել սնկերը և ավելացնել թավայի մեջ: Տապակել սնկերը երբեմն խառնելով:
- Ալյուրը լցնել տապակի մեջ, խառնել և տապակել 1 րոպե:
- Հաջորդը, ավելացնել թթվասերը, խառնել և հասցնել եռման: Սերուցքը լցնել տապակի մեջ: Պարբերաբար խառնելով, բերել ցանկալի վիճակի: Ժուլիենը չպետք է չափազանց ջրիկ լինի: Հակառակ դեպքում, լցոնը նրբաբլիթներից դուրս կգա:
- Պատրաստի հավի ժուլիենի վրա ցանել քերած պանիր, խառնել և հեռացնել կրակի:
- Մնում է բլիթները լցնել: Ժուլիենը դնել նրբաբլիթի մեջտեղում, ապա կողքերից հավաքելով փաթեթավորել նրբաբլիթը տոպրակի տեսքով և վերևում կապել կանաչ սոխի ծիլերով: Կապելու համար կարող եք վերցնել համեմ, սամիթ կամ մաղադանոս:
Նրբաբլիթով ժուլիենը պատրաստ է մատուցվելու:
Բարի ախորժակ: