Նրբահամ հնդկահավ. Պատրաստվում է արագ և սիրով
Հնդկահավը աներևակայելի առողջարար դիետիկ միս է: Ճիշտ է, թռչունն ամբողջությամբ թխելու համար հաճախ ժամանակ ու էներգիա չկա, բայց փափկամսով կոտլետներ միշտ կարող եք տապակել: Թվում է, թե պարզ ու արագ ընթրիք է, բայց շատ ավելի համեղ է ստացվում, քան հավի ուտեստը:
Նման դեպքերի համար ունեմ ունիվերսալ եթերային խմորի բաղադրատոմս: Ես այն օգտագործում եմ ոչ միայն թռչնամսի, այլ նաև մսի, տոֆուի և բանջարեղենի համար: ՈՒտեստը ներսում մնում է քնքուշ և հյութեղ, իսկ արտաքին մասը ծածկվում է ախորժելի փխրուն կեղևով:
Նրբահամ հնդկահավ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Հնդկահավի կրծքամիս 1 հատ
- Ձու 2 հատ
- Ցորենի ալյուր 3 ճաշի գդալ
- Արևածաղկի ձեթ 1 ճաշի գդալ
- Գազով ջուր 50 մլ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
Նրբահամ հնդկահավ. Պատրաստման եղանակը
- Նախ, պատրաստել խմորը: Դա անելու համար սպիտակներն առանձնացնել դեղնուցներից:
- Սպիտակուցները մի պտղունց աղով հարել մինչև ամուր գագաթնակետը:
- Դեղնուցները հարել աղով և համեմունքներով, ավելացնել սոդա, խառնել:
- Փոքր բաժիններով ավելացնել ալյուրը և հարել մինչև հարթ զանգվածը:
- Նրբորեն խառնել հարած սպիտակուցները դեղնուցների զանգվածին:
- Խմորը կստացվի ոչ շատ թանձր, եթերային: Դնել այն սառնարանում 10 րոպե:
- Տապակելու համար թավան տաքացնել բուսական յուղով:
- Կտրել հնդկահավի միսը շերտերով, յուրաքանչյուրը թաթախել խմորի մեջ և դնել տապակի մեջ:
- Տապակել երկու կողմերից մինչև պատրաստ լինի:
Կա մի գաղտնիք, որը դուք պետք է իմանաք հնդկահավը խմորով պատրաստելու համար: Անհրաժեշտ է, որ տապակը շատ տաք լինի, իսկ խմորը՝ սառը: Դրա շնորհիվ կեղևը կստացվի իսկապես փխրուն `ջերմաստիճանի հակադրության պատճառով:
Նրբահամ հնդկահավը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լանգետ տավարի մսով