Շատ բարակ նրբաբլիթներ. Աներևակայելի համեղ, քնքուշ նախաճաշ
Այս բաղադրատոմսով ստացվում են շատ բարակ նրբաբլիթներ, անչափ նուրբ, համեղ ու կարմրավուն նրբաբլիթներ: Դրանք դուր կգան բացարձակապես բոլորին, անգամ ամենաքմահաճ փոքրիկները հաճույքով ուտում են դրանք:
Ամեն ինչ արվում է պարզ և հեշտությամբ, սա իսկական գտածո բաղադրատոմս է ցանկացած տնային տնտեսուհու համար: Թթվասերի կամ ջեմի հետ մատուցելիս այս նրբաբլիթներն ավելի համեղ կլինեն:
Содержание
Շատ բարակ նրբաբլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Կաթ 500 մլ
- Օսլա 4 ճաշի գդալ
- Շաքարավազ 2 — 3 ճաշի գդալ
- Վանիլային շաքար 1 տուփ
- Զտված բուսական յուղ 2 — 3 ճաշի գդալ
- Ցորենի ալյուր ամենաբարձր որակի 4 լիքը ճաշի գդալ
- 3-4 հատ ձու
- Աղ 1 պտղունց
Շատ բարակ նրբաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը
- Կաթը լցնել խորը ամանի մեջ, լցնել դրա մեջ մի պտղունց աղ, շաքար, վանիլային շաքար և խառնել ձվերը դրա մեջ:
- Հետո, ավելացնել օսլա և ալյուր: Մանրակրկիտ խառնեք ամեն ինչ հարիչով, մինչև որ հարթ զանգված ստացվի: Վերջում լցնել հոտազերծված յուղը և կրկին խառնել:
- Տապակը թեթևակի յուղել բուսական յուղով, լավ տաքացնել, խմորը լցնել շերեփով ՝ հավասարաչափ բաշխելով այն ամբողջ տապակի տարածքով մել:
- Տապակել երկու կողմերից մինչև ոսկե դարչնագույն դառնալը, արեք դա մինչև ամբողջ խմորը սպառվի:
Արագ, պարզ և աներևակայելի համեղ բլիթները վայելելու համար պատրաստեք տաք թեյ, հրավիրեք հյուրերին և վայելեք անիրատեսականորեն համեղ նրբաբլիթները:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Փքուն ալադիներ