Շատ բարակ նրբաբլիթներ. Աներևակայելի համեղ, քնքուշ նախաճաշ

Շատ բարակ նրբաբլիթներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Շատ բարակ նրբաբլիթներ. Աներևակայելի համեղ, քնքուշ նախաճաշ

Այս բաղադրատոմսով ստացվում են շատ բարակ նրբաբլիթներ, անչափ նուրբ, համեղ ու կարմրավուն նրբաբլիթներ: Դրանք դուր կգան բացարձակապես բոլորին, անգամ ամենաքմահաճ փոքրիկները հաճույքով ուտում են դրանք:

Ամեն ինչ արվում է պարզ և հեշտությամբ, սա իսկական գտածո բաղադրատոմս է ցանկացած տնային տնտեսուհու համար: Թթվասերի կամ ջեմի հետ մատուցելիս այս նրբաբլիթներն ավելի համեղ կլինեն:

Շատ բարակ նրբաբլիթներ

Շատ բարակ նրբաբլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Կաթ 500 մլ
  • Օսլա 4 ճաշի գդալ
  • Շաքարավազ 2 — 3 ճաշի գդալ
  • Վանիլային շաքար 1 տուփ
  • Զտված բուսական յուղ 2 — 3 ճաշի գդալ
  • Ցորենի ալյուր ամենաբարձր որակի 4 լիքը ճաշի գդալ
  • 3-4 հատ ձու
  • Աղ 1 պտղունց

Շատ բարակ նրբաբլիթներ

Շատ բարակ նրբաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթը լցնել խորը ամանի մեջ, լցնել դրա մեջ մի պտղունց աղ, շաքար, վանիլային շաքար և խառնել ձվերը դրա մեջ:
  2. Հետո, ավելացնել օսլա և ալյուր: Մանրակրկիտ խառնեք ամեն ինչ հարիչով, մինչև որ հարթ զանգված ստացվի: Վերջում լցնել հոտազերծված յուղը և կրկին խառնել:
  3. Տապակը թեթևակի յուղել բուսական յուղով, լավ տաքացնել, խմորը լցնել շերեփով ՝ հավասարաչափ բաշխելով այն ամբողջ տապակի տարածքով մել:
  4. Տապակել երկու կողմերից մինչև ոսկե դարչնագույն դառնալը, արեք դա մինչև ամբողջ խմորը սպառվի:

Շատ բարակ նրբաբլիթներ

Արագ, պարզ և աներևակայելի համեղ բլիթները վայելելու համար պատրաստեք տաք թեյ, հրավիրեք հյուրերին և վայելեք անիրատեսականորեն համեղ նրբաբլիթները:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Փքուն ալադիներ

Խնդրում ենք Գնահատեք