Շոգեխաշած կանաչ լոբի. Ամառային թեթև համ

Շոգեխաշած կանաչ լոբի ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Շոգեխաշած կանաչ լոբի. Ամառային թեթև համ

Ամառվա եղանակի հաճելի կողմերից է, որ կարող ենք վայելել տարատեսակ մրգեր և բանջարեղեններ: Կարող ենք արագ պատրաստել տարբեր թեթև խորտիկներ, հատկապես, երբ տան մոտ մի քանի մարգ կա:

Ես կանաչիների և բանջարեղենի երկրպագու եմ, ուստի պատրաստ եմ դրանք ուտել ցանկացած ձևով: Եվ ես միշտ փնտրում եմ նոր հետաքրքիր բաղադրատոմսեր: Շոգեխաշած կանաչ լոբու բաղադրատոմսն ինձ գրավեց, քանի որ այդպես կարելի էլի է եփել տարվա ցանկացած պահի:

Բանջարեղենով հյութալի այս ուտեստը հեշտությամբ փոխարինում է լիարժեք կերակուրը: Եվ ընդամենը պետք է պատրաստել բաղադրիչները և լցնել կաթսայի մեջ: Լոբին հարմար է վերցնել ինչպես թարմ, այնպես էլ սառեցված: Դուք կարող եք ավելացնել որոշ կանաչիներ համեմելու համար: Դրանք հետագայում կբացահայտեն համը:

Շոգեխաշած կանաչ լոբի

Շոգեխաշած կանաչ լոբի. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Կանաչ լոբի 1 կգ
  • Սոխ 3 հատ
  • Լոլիկ 5 հատ
  • Կիտրոն 1 հատ
  • Ձիթապտղի յուղ 125 մլ
  • Ջուր 250 մլ
  • Շաքարավազ 1 թեյի գդալ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ (աղացած) 1 թեյի գդալ
  • Սխտոր 4 պճեղ

Շոգեխաշած կանաչ լոբի

Շոգեխաշած կանաչ լոբի

Շոգեխաշած կանաչ լոբի. Պատրաստման եղանակը

  1. Լոբին լվանալ և եզրերը կտրել, դրանից հետո պատիճները կտրել կտորներով:
  2. Մաքրել միջին լոլիկը, ձեռքերով թեթև տրորել այն: Կտրել փոքր սոխերը և լոլիկը քառորդ օղակներով:
  3. Խորը կաթսայի մեջ շերտերով դասավորեք սոխը, լոլիկը և լոբին, հերթագայելով:
  4. Ավելացնել կիտրոնի հյութ, շաքար, աղ, պղպեղ և կտրտած սխտոր:
  5. Բանջարեղենի վրա լցնել յուղ, ջուր և կեղևահան լինելուց քամված լոլիկի հյութ, այնուհետև ծածկել յուղաթղթով և վերևից՝ կափարիչով: Շոգեխաշելու բանջարեղենը կրակի վրա դնել:
  6. Եփել բանջարեղենը միջին կրակի վրա մինչև փափկի (մոտ 20 րոպե): Հեռացնել յուղաթուղթը և մատուցել ուտեստը:

Շոգեխաշած կանաչ լոբի

Շոգեխաշած բանջարեղենը հիանալի լրացում է մսի համար: Ճաշատեսակը դուր կգա նաև վեգաններին: Լոբու շնորհիվ այն սննդարար է և շատ հագեցնող: Ամռան համար ՝ իսկական գտածո:

Շոգեխաշած կանաչ լոբին պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լոբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք