Այս բաղադրատոմսով տավարի Շոգեխաշած միսը կդառնա փափուկ և նուրբ, այն կհալվի ձեր բերանում։
Միևնույն ժամանակ, այն շատ օգտակար է, քանի որ բոլոր մթերքները շոգեխաշած են՝ պահպանելով վիտամինների և միկրոտարրերի առավելագույն քանակությունը։
Շոգեխաշած միս. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Տավարի միս 1 կգ
_Սոխ 0,5 կգ
_Կարագ 100 գր
_Ջուր 50 մլ
_Սխտոր 6 պճեղ
_Շաքարավազ 1 թեյի գդալ
_Սև պղպեղ, աղ՝ ըստ ճաշակի
Շոգեխաշած միս. Պատրաստման եղանակը
_Միսը մանրակրկիտ լվանալ և չորացնել թղթե սրբիչով, կտրել խորանարդներով և լցնել կաթսայի մեջ, լցնել ջուր (մոտ 50 մլ):
_Սոխը մանր կտրատել և ավելացնել մսի վրա։
_Կարագը նույնպես լցնել թավայի մեջ, այն պետք է շերտերով դրվի մսի և սոխի վրա:
_Թողնել եփվի 1 ժամ։
_Մեկ ժամ անց եփվող տավարի մսի վրա ավելացնել սխտորը, շաքարավազը, աղը։
_Խառնել և շարունակել եփել ևս մեկուկես ժամ՝ մարմանդ կրակի վրա։
_Միսը պետք է շատ փափուկ լինի։
_Այսպես եփված միսը կարելի է մատուցել ինչպես ճաշի սեղանին, այնպես էլ ընթրիքին։
Հուշում. Այս ուտեստը կատարյալ է կարտոֆիլի պյուրեով, կարելի է վրան լցնել հյութեղ սոուս:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Անհավանական համեղ Տավարի մսով ուտեստ