Շոգեխաշած միս հալած կարագով: Այս ուտեստը շատ համեղ է ստացվում, մեր առաջարկած եղանակով պատրաստված միսը շատ փափուկ և հյութալի է։
Շոգեխաշած միս. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Տավարի միս 1 կգ
_Սոխ 400 գր
_Հալված կարագ 100 գր
_Ջուր 50 մլ
_Սխտոր 3 պճեղ
_Աղ 2 թեյի գդալ
_Պղպեղ 1,5 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը
_Կաթսայի մեջ սոխը կիսաօղակներով դնել մսի կտորների վրա։
_Սոխի վրա կարագը դնել (եթե ուզում եք կարող եք վերցնել 200 գ կարագ)։
_Լցնել ջուրը 50 մլ, ծածկել կափարիչով և դնել միջին կրակի վրա։
_1 ժամ հետո բացել կաթսան ու ավելացնել աղն ու պղպեղը, մանր կտրատած սխտորը, ամեն ինչ խառնել, փակել ու եփել 2,5 ժամ։
Միսը պարզապես հալչում է բերանում.
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լանգետ տավարի մսով