Շոգեխաշած միս. Նուրբ, փափուկ և պարզապես շքեղ ուտեստ

Շոգեխաշած միս ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Շոգեխաշած միս հալած կարագով: Այս ուտեստը շատ համեղ է ստացվում, մեր առաջարկած եղանակով պատրաստված միսը շատ փափուկ և հյութալի է։

Շոգեխաշած միս

Շոգեխաշած միս. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Տավարի միս 1 կգ

_Սոխ 400 գր

_Հալված կարագ 100 գր

_Ջուր 50 մլ

_Սխտոր 3 պճեղ

_Աղ 2 թեյի գդալ

_Պղպեղ 1,5 թեյի գդալ

Շոգեխաշած միս

Պատրաստման եղանակը

_Կաթսայի մեջ սոխը կիսաօղակներով դնել մսի կտորների վրա։

_Սոխի վրա կարագը դնել (եթե ուզում եք կարող եք վերցնել 200 գ կարագ)։

_Լցնել ջուրը 50 մլ, ծածկել կափարիչով և դնել միջին կրակի վրա։

_1 ժամ հետո բացել կաթսան ու ավելացնել աղն ու պղպեղը, մանր կտրատած սխտորը, ամեն ինչ խառնել, փակել ու եփել 2,5 ժամ։

Շոգեխաշած միս

Միսը պարզապես հալչում է բերանում.

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լանգետ տավարի մսով

Խնդրում ենք Գնահատեք