Պահքի բորշչ. Համեղ ու հագեցնող ապուրի տարբերակ

Պահքի բորշչ ԱՊՈՒՐՆԵՐ

Այս անգամ մենք կառաջարկենք Պահքի բորշչ պատրաստել:

Սովորաբար հարուստ և հագեցնող բորշչ պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր են բոլոր սովորական բաղադրիչները և միս: Այս դեպքում լոբու շնորհիվ ուտեստը հագեցնող է և սննդարար:

Մեր առաջարկած կարմիր գեղեցկուհին ուղղակի ապացույց է, որ պասային սնունդը կարող է աներևակայելի համեղ լինել:

Պահքի բորշչ

Պահքի բորշչ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Բազուկ 360 գ

_Գազար 150 գ

_Կարտոֆիլ 390 գ

_Սպիտակ կաղամբ 360 գ

_Սոխ 150 գ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Շաքար 50 գ

_Քացախ 1 ճաշի գդալ

_Ջուր 4 լ

_Պահածոյացված լոբի 800 գ

_Տոմատի մածուկ 100 գ

_Աղ 20 գ

_Սև պղպեղ 10 հատ

_Դափնու տերևներ 6 հատ

_Արևածաղկի ձեթ

Պահքի բորշչ

Պահքի բորշչ. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել բանջարեղենը, կտրել ճակնդեղը և գազարը ձողիկներով, կարտոֆիլը կտրել խորանարդներով, իսկ սոխը՝ կես օղակնելով: Կտրատել կաղամբը:

_Տապակել գազարը և սոխը, ճզմել սխտորը դրա մեջ: Տապակել ճակնդեղն առանձին՝ ավելացնելով շաքարավազ և քացախ:

_Երբ քացախը գոլորշիանա, մի քիչ ջուր լցնել և եփեք այնքան ժամանակ, մինչև եռա, եփել ևս 10 րոպե:

_Ջուրը եռացնել մեծ կաթսայի մեջ, ավելացնել կաղամբը: Եփել մինչև կիսաեփ լինի, ապա ավելացնել կարտոֆիլը:

_Երբ կարտոֆիլը փափկի է, ավելացնել տապակած բանջարեղենները, համեմել աղով և պղպեղով և ավելացրեք դափնու տերև:

_Եփել ապուրը ևս մի քանի րոպե ցածր կրակի վրա:

Պահքի բորշչ
Մատուցելուց առաջ թողեք, որ ապուրը մի փոքր թրմվի: Մատուցել կանաչիներով և պասային հացով:

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Ավելուկով ապուր

Խնդրում ենք Գնահատեք