Պանրով բուլկիներ. Ահա այսպես էին բրդուճները պատրաստում 60-ականների մոռացված բաղադրատոմսով

Պանրով բուլկիներ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Անպայման պատրաստեք Պանրով բուլկիներ ըստ այս հին գերմանական բաղադրատոմսի:

Թխվածքները ցանկացած երկրի խոհանոցի հիմնական հատկանիշն են: Առանց համեղ խմորեղենի անհնար է պատկերացնել մթերային խանութների ​​վաճառասեղանները։

Պանրով բուլկիներ

Պանրով բուլկիներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ կաթ — 250 մլ

_ չոր խմորիչ — 7 գ

_ շաքարավազ — 1 ճաշի գդալ

_ վանիլային շաքար — 1 թեյի գդալ

_ խաղողի քացախ — 1 ճաշի գդալ

_ բուսական յուղ — 80 մլ

_ ձու — 1 հատ

_ ալյուր — 500 գ

_ աղ — 0,5 թեյի գդալ

_ մոցարելլա — 1 տուփ

_ փափուկ պանիր (ռիկոտա) — 1 տուփ

_ խտացրած կաթ — 3 ճաշի գդալ

Պանրով բուլկիներ Պանրով բուլկիներ

Պանրով բուլկիներ. Պատրաստման եղանակը

_ Նախ պետք է կաթը տաքացնել 50 — 60 աստիճանի։ Տաք կաթի մեջ լցնել սովորական և վանիլային շաքարավազը, խառնել խմորիչը։

_ Խառնուրդի մեջ լցնել քացախը և արևածաղկի յուղը, նորից խառնել։

_ Ձուն կոտրել՝ դեղնուցն առանձնացնելով սպիտակուցից։

_ Խմորիչով զանգվածին ավելացնել սպիտակուցը, մինչդեռ դեղնուցը պետք է մի կողմ թողնել։

_ Սպիտակուցը հարել խմորիչի մեջ և մաս-մաս մաղել ալյուրը։ Բաղադրիչներին ավելացնել աղ և խառնել։

_ Խմորը ձևավորել, սեղանի վրա գնդել:

_ Խորը ամանի մեջ մի քիչ բուսական յուղ լցնել, խմորի գունդը դնել մեջը։ Կես ժամով թողնել տաք տեղում։

_ Այդ ​​ժամանակից հետո կրկին հունցել խմորը։

_Խմորի գունդը բաժանել 4 հավասար մասերի, որոնցից յուրաքանչյուրը նույնպես բաժանել, բայց արդեն 5 մասի։

_ Յուրաքանչյուր կտորից գնդիկ կազմել, թողնել ամբողջ խմբաքանակը ուռչի մոտ 10 րոպե։

_ Գնդիկները գրտնակել 8-10 սմ տրամագծով կլոր շերտերով, մեջը դնել պանիրը և փակում։

_ Ջեռոցի տապակը յուղել կարագով, կարկանդակները կարով ներքև՝ շարել մեջը։

_ Խառնել 1 ճաշի գդալ կաթն ու դեղնուցը։

_ Թող կարկանդակները թաղանթի տակ 20 րոպե մնան։ Այնուհետև յուրաքանչյուր կարկանդակ քսել ձվի և կաթի խառնուրդով։

_ Բուլկիները թխել 25 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։

_ Այդ ընթացքում պատրաստել սոուսը՝ փափուկ պանիրն ու խտացրած կաթը խառնել։ Երբ բուլկիները սառչեն, վրան լցնել պատրաստված կրեմը։

Պանրով բուլկիներ

Արդյունքում ստացվում են անչափ համեղ բուլկիներ։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք