Պանրով կարկանդակներ. Ուրախացրեք ձեր ընտանիքին տնական համեղ կարկանդակներով և հաջորդ օրվան ոչ մի կտոր չի մնա

Պանրով կարկանդակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պատրաստեք տնական Պանրով կարկանդակներ, որոնք շատ ավելի համեղ են, քան խանութից գնվածները։ Դուք դրանք կպատրաստեք սիրով, ընտրելով լավագույն բաղադրիչները։ Իսկ ինչ բուրմունք է տարածվում բնակարանում սեփական ձեռքերով պատրաստված թարմ խմորեղենից՝ աննկարագրելի է։

Վերջերս ես ավելի ու ավելի հաճախ եմ թխում պանրով կարկանդակներ, դրանք կարող են ծառայել որպես անկախ համեղ խորտիկ, ինչպես նաև ապուրի, աղցանի, մսով կամ ձկով ուտեստների հաճելի հավելում:

Այս բաղադրիչների քանակից ստացվում է անուշահոտ թխվածքի մի ամբողջ տապակ։

Պանրով կարկանդակներ

Պանրով կարկանդակներ. Բաղադրիչներ

_ Կաթ 200 մլ

_ Խմորիչ 25 գ

_ Շաքարավազ 1 թեյի գդալ

_ Ջուր 200 մլ

_ Արևածաղկի ձեթ 100 մլ

_ Ցորենի ալյուր 700 գ

_ Պանիր 500 գ

_ Ձու 1 հատ

_ Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պանրով կարկանդակներ Պանրով կարկանդակներ

Պանրով կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_ Շաքարավազը խմորիչի և տաք կաթի հետ խառնել մինչև հարթվի, թողնել 10 րոպե։

_ Ալյուրի մեջ խառնել 1 թեյի գդալ աղ, ավելացնել խմորիչով հեղուկը, ջուրը և 70 մլ արևածաղկի ձեթը, խմոր հունցել։

_ Հունցման վերջում ավելացնել մնացած յուղը։

_ Խմորը բաժանել 12 մասի, յուրաքանչյուրից գնդիկ անել։ Ավելի հեշտ է աշխատել յուղապատ սեղանի վրա։

_ Խմորի գնդիկները նույնպես յուղել։ Ծածկել դրանք տոպրակով և սրբիչով և թողնել կես ժամ։

_ Պանրի մեջ ավելացնել ձվի սպիտակուցը, խառնել։

_ Խմորի յուրաքանչյուր գնդիկ գրտնակել բարակ շերտով և քսել պանրի միջուկը։ Փաթաթել ռուլետի նման և դնել յուղած տապակի վրա:

_ Կրկնել խմորի մնացած կտորների հետ։ Ռուլետները ծածկել սրբիչով և թողնել 30 րոպե։

_ Այժմ ռուլետները կտրատել բաժիններով և դրանց վրա քսել դեղնուցի և 1 ճաշի գդալ կաթի խառնուրդ:

_ Թխել 25 րոպե 200°C ջերմաստիճանում։

Պանրով կարկանդակներ

Ինչպես տեսնում եք, ամեն ինչ շատ հեշտ է: Նույնիսկ սկսնակ տանտիրուհին այս բաղադրատոմսի հետ խնդիրներ չի ունենա։ Պարզապես խստորեն հետևեք հրահանգներին և բաղադրիչների համամասնությանը:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խաչապուրի թավայի մեջ

Խնդրում ենք Գնահատեք