Պանրով կարտոֆիլով կոտլետներ. Ամենամատչելի մթերքներով հագեցնող ու պարզ բլիթներ

Պանրով կարտոֆիլով կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Միշտ կարելի է պարզ ու համեղ Պանրով կարտոֆիլով կոտլետներ պատրաստել, երբ շատ քիչ ժամանակ ունես, բայց տան անդամները սոված են:

Տարբեր միջուկներով լցոնելու դեպքում այս կոտլետներն ամեն անգամ հետաքրքիր համ կունենան: Պանրի կտորները կարելի է փաթաթել կարտոֆիլի խյուսով, կամ քերել ու խառնել խյուսին:

Կոտլետներն ավելի ախորժելի դարձնելու համար թաթախեք պաքսիմատի մեջ։ Բացի փխրուն կեղևից, չորահացն ու ձուն մի տեսակ պաշտպանիչ շերտ են ստեղծում, որը թույլ չի տալիս կարտոֆիլի պյուրեն շատ յուղ ներծծի: Կարելի է նաև խմորի մեջ թաթախել, որպեսզի դրանք ավելի օրիգինալ լինի:

Պանրով կարտոֆիլով կոտլետներ

Պանրով կարտոֆիլով կոտլետներ. Բաղադրիչներ

_Կարտոֆիլ 4 հատ

_Ջուր 600 մլ

_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ

_Սոխ 1 հատ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած) 1 թեյի գդալ

_Չեդդեր պանիր 120 գ

_Ցորենի ալյուր 60 գ

_Ձու 2 հատ

_Չորահացի փշրանքներ 100 գ

_Մաղադանոս ըստ ճաշակի

Պանրով կարտոֆիլով կոտլետներ

Պանրով կարտոֆիլով կոտլետներ

Պանրով կարտոֆիլով կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_Կարտոֆիլը մաքրել, մանր կտրատել, լցնել ջրի մեջ և խաշել մինչև փափկի:

_Հեղուկը քամել, կարտռոֆիլը տրորելով խյուս անել, աղ և պղպեղ անել:

_Կտրատել սոխը և տապակել թավայի մեջ տաքացրած արևածաղկի ձեթով մինչև կիսաթափանցիկ դառնա:

_Այնուհետև ավելացնել կարտոֆիլի պյուրեն։

_Լցնել մանր կտրատած կանաչին և խոշոր քերիչով քերած պանիրը։

_Խառնել ամանի պարունակությունը, ավելացնել ալյուրը և ձեռքերով լավ խառնել զանգվածը մինչև հարթ լինի։

_Վերցրեք մի գդալ կարտոֆիլի զանգված և ձևավորեք ամուր կոտլետներ։

_Ձվերը հարել պատառաքաղով և մի այլ ամանի մեջ լցնել հացի փշրանքները։

_Կոտլետները նախ թաթախել ձվի խառնուրդի, ապա չորահացի փշուրների մեջ։

_Թավայի մեջ լցնել 2 սմ արևածաղկի ձեթ, տաքացնել և միջին կրակի վրա տապակել կոտլետները երկու կողմից՝ մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Պանրով կարտոֆիլով կոտլետներ
Խորհուրդ ենք տալիս մատուցել տաք վիճակում՝ կերակուրի բոլոր համերը զգալու համար։

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք