Պանրով հավի կոտլետներ. Ավելի քիչ կալորիաներ են պարունակում և շատ դյուրամարս են
Մեր ընտանիքը նախընտրում է հավի կոտլետները պանրով՝ սոխով ավանդական սովետական խոզի կոտլետներից: Ես կիսում եմ իմ բաղադրատոմսը: Մեր ընտանիքը երկար ժամանակ «ոչ» է ասել ճարպոտ խոզի կոտլետներին, երբ մեր երեխաները սկսեցին ուտել նույնը, ինչ՝ մենք:
Այժմ մենք փորձում ենք ավելի քիչ յուղոտ և առողջ ուտեստներ պատրաստել: Խոզի կոտլետները փոխարինվեցին պանրով հավի կոտլետներով, որոնք ավելի քիչ յուղալի են և, անկեղծ ասած, նույնիսկ ավելի համեղ: Երեխաներս պարզապես պաշտում են դրանք և միշտ անհամբեր սպասում են, թե երբ եմ պատրաստելու: Խորհուրդ եմ տալիս պատրաստել 🙂 Հաջողություն:
Содержание
Պանրով հավի կոտլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Աղացած հավի միս — 1 կիլոգրամ
- Սոխ — 1 հատ
- Հավի ձու — 1 հատ
- Աղ — 1/2 թեյի գդալ
- Աղացած սև պղպեղ — 1/2 թեյի գդալ
- Մաղադանոս — 20 գրամ
- Պարմեզան — 40 գրամ
- Բուսական յուղ — 50 մլ
Պանրով հավի կոտլետներ. Ինչպես պատրաստել
- Խառնել աղացած հավի միսը բլենդերով մանրացված սոխի հետ: Եթե աղացած միս չունեք, կարող եք ինքներդ աղալ մսաղացով կամ սննդամթերքի կոմբայնի օգնությամբ:
- Դրանից հետո աղացած մսին ավելացնել մեկ ձու: Ձուն խառնել, աղացած մսին ավելացնել քերած պարմեզան, կրկին խառնել: Ավելացնել աղ և պղպեղ:
- Այժմ թաց ձեռքերով աղացած մսից կոտլետներ պատրաստենք: Մեկ կոտլետի համար` մոտ մեկ ճաշի գդալ աղացած մսի խյուս:
- Տապակի մեջ մի փոքր տաքացրեք բուսական յուղ, տապակել կոտլետները մի կողմում, մինչև կեղևը ձևավորվի: Շրջել և տապակել, մինչև մյուս կողմում կեղևը կարմրի:
Վերջ, Պանրով հավի կոտլետները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Կիևյան կոտլետներ