Պանրով սենդվիչներ. Սրանք առավոտյան քաղցը հագեցնելու ամենատարրական միջոցն են։ Իրականում, նույնիսկ երեխան կարող է պատրաստել այս ուտեստը: Սենդվիչների գեղեցկությունն այն է, որ դրանց պատրաստման հատուկ կանոններ չկան։
Մենք ձեզ կպատմենք սենդվիչներ պատրաստելու պարզ եղանակներից մեկի մասին։ Ինչպես դրանք կուտեք՝ կախված է ձեզանից:
Պանրով սենդվիչ. Բաղադրիչները
_կարագ — 50 գ
_սերուցք — 100 մլ
_հաց — 8 շերտ
_աղ — մի պտղունց
_հալած պանիր — 12 շերտ
_խոզապուխտ — 50 գ
_ձու — 2 հատ
Պանրով սենդվիչներ.Պատրաստման եղանակը
_Կարագը հալեցնում ենք միկրոալիքային վառարանում, հացի յուրաքանչյուր շերտին քսել հալած կարագը:
_Հացի շերտերի մակերեսին դնել 8 շերտ պանիր։
_Խոզապուխտը կտրատել, պետք է ստանալ 8 բարակ շերտ։
_Խոզապուխտը դնել հացի շերտերի վրա դրած պանրային շերտերի վրա։
_4 սենդվիչների վրա դնել մնացած 4 սենդվիչները՝ խոզապուխտը ներքև:
_Ձվերը կոտրել առանձին ամանի մեջ, լցնել սերուցքը և լավ հարել։ Յուրաքանչյուր սենդվիչ թաթախեք ստացված հեղուկի մեջ, այնուհետև դնել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:
_Կտրել մնացած պանիրը բարակ շերտերով, լցնել սենդվիչների վրա:
_Սենդվիչները թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 25 րոպե։
Այս սենդվիչներն անտարբեր չեն թողնի ձեզ։ Սենդվիչներն անչափ հյութալի և բուրավետ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Արագ նախաճաշ