Պարզ ընթրիք. Յուրահատուկ համով, հագեցնող ուտեստ

Պարզ ընթրիք ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պարզ ընթրիք. Յուրահատուկ համով, հագեցնող ուտեստ

Հավի մսով, բանջարեղենով համեղ ուտեստ՝ համեմված պրովանսյան կանաչիներով: Մատուցեք այն ցանկացած կողմնակի ուտեստով: Այս կերակուրը լավ է համակցվում ջեռոցում տապակած կամ կարտոֆիլով պյուրեի հետ:

Պարզ ընթրիք

Պարզ ընթրիք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի կրծքամիս 700 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Գազար 1 հատ
  • Սխտոր 4 պճեղ
  • Ալյուր 2 ճաշի գդալ
  • Տոմատի մածուկ 3 ճաշի գդալ
  • Ջուր 1,5 բաժակ
  • Պրովանսյան կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
  • Աղ, պղպեղ, կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

Սպագետի հավի մսով

Պարզ ընթրիք. Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրել միսը կտորներով, սոխը` կիսաօղակներով, քերել գազարը խոշոր քերիչով:
  2. Սոխը տապակել բուսական յուղով, ապա ավելացնել գազարը:
  3. Ավելացնել միսը և տապակել 7 րոպե:
  4. Լցնել ալյուրը, լավ խառնել ամեն ինչ, աղը և պղպեղը ավելացնել ըստ ճաշակի, ավելացնել պրովանսյան կանաչիները, լցնել ջուրը, խառնել:
  5. Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել աղ:
  6. Եփել կափարիչով ծածկված 7 րոպե՝ թույլ կրակով, եփելու ավարտից մի քանի րոպե առաջ ավելացնել մանրացված սխտոր և կանաչիներ:

Պարզ ընթրիք

Որպես կողմնակի ուտեստ կարելի է կարտոֆիլ կամ սպագետտի եփել, որը զուգորդվում է նման մսի հետ: Կարելի է պատրաստել նաև թարմ բանջարեղենային աղցաններ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սպագետտի բոլոնեզ սոուսով

Խնդրում ենք Գնահատեք