Պարզ ու համեղ նրբաբլիթներ. Ամենաարագ նախաճաշը
Լավաշն այսօր օգտագործվում է շատ բաղադրատոմսերում և օգնում է խուսափել խմորի վրա ժամանակ կորցնելուց: Հետևաբար, մի քանի րոպեում դրանցով կարկանդակներ ու նրբաբլիթներ են պատրաստում:
Շատերը նույնիսկ տորթերի շերտերի փոխարեն օգտագործում են լավաշ հաց: Այսօր մենք կպատրաստենք բարակ բլիթներ:
Պարզ ու համեղ նրբաբլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Լավաշ 2 հատ
_Կարագ
_Կաթնաշոռ 500 գ
_Կանաչ սոխ՝ ըստ ճաշակի
_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
_Ձու 2 հատ
_Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պարզ ու համեղ նրբաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը
_Կանաչ սոխը և կանաչին մանր կտրատել և կաթնաշոռին խառնել, զանգվածին ավելացնել ձու, աղ և պղպեղ:
_Հալեցնել մի կտոր կարագ և խառնել կաթնաշոռի զանգվածին:
_Լավաշը կտրել ուղղանկյուն շերտերով, մի մասի վրա լցնել միջուկը, տարածել և ծածկել երկրորդ մասով:
_Երկու կողմից տապակել կարագի մեջ:
_Կարող եք տապակել չոր տապակի մեջ, դնել ափսեի վրա և քսել հալված կարագ:
_Բլիթները լավ է իրար վրա դարսել, որպեսզի դրանք լավ հագենան կարագով և փափկեն:
Դուք կարող եք ցանկացած այլ մթերք վերցնել որպես միջուկ: Օրինակ՝ համեղ միջուկ է ստացվում տապակած սոխի, սնկի և քերած պանրի խառնուրդից:
Պարզ ու համեղ նրբաբլիթները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Տոնական շքեղ աղցան