Պիցցա Ամերիկանո. Այս հյուրասիրությունից անհնար է հրաժարվել

պիցցա ամերիկանո ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պիցցա Ամերիկանոն ունի իր դեմքը և բնավ նման չէ իր իտալացի ազգականին: Ամերիկացիները իրենց ստանդարտներով արտադրանք են ստեղծել և հպարտանում են դրանով: Պիցցա Ամերիկանոյի բաղադրատոմսը շատ պարզ է, բայց պետք է հաշվի առնել որոշ առանձնահատկություններ.

պիցցա ամերիկանո

_հիմքը պատրաստվում է խմորիչով խմորից, որի հաստությունը մոտ 1-2 սմ է

_հիմնական բաղադրիչները դրվում են պանրի վրա, որով ձեռք է բերվում բոլորովին այլ համ

_ամերիկացիները չեն օգտագործում ձիթապտղի յուղ, այլ միայն արևածաղկի յուղ

լ_ցոնի ապրանքները կարող են ծածկել իրար

Խմորի մակերեսին դնելու բաղադրիչների քանակը շատ ավելի լայն է, քան իտալական պիցցայում:

Ուսումնասիրելով պիցցա Ամերիկանոյի նկարագրությունը և դրա կազմը, մենք կարող ենք անցնել թխմանը:

Պիցցա Ամերիկանո. Բաղադրությունը

Խմորի բաղադրիչները

պիցցա ամերիկանո

_ալյուր — 2 բաժակ

_շաքար — 1 թեյի գդալ

_թարմ խմորիչ — 30 գ

_տաք ջուր — 150 մլ

_բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ

Լցոնի բաղադրիչները

պիցցա ամերիկանո

_տոմատի սոուս — 150 գ

_սալամի երշիկ — 100 գ

_շամպինիոններ — 3-4 հատ

_պանիր — 150 գ

_ձիթապտուղ — 50 գ

_բուլղարական պղպեղ — 1/2 հատ

_չորացրած կանաչիներ (ռեհան, օրեգանո) — ըստ ճաշակի

պիցցա ամերիկանո

Պիցցա Ամերիկանո. Պատրաստման եղանակը

_Ամերիկացիները օգտագործում են հատուկ խմորիչ իրենց պիցցայի համար, բայց մենք կօգտագործենք այն, ինչ կարելի է ձեռք բերել մեր պայմաններում: Խմորիչը խառնել մի գդալ շաքարով, հունցել դրանք, խառնել տաք ջրով մինչև ամբողջովին համակցվեն:

_Ալյուրը մաղել խմորիչի զանգվածի վրա, ավելացնել մի քիչ աղ և յուղ: Խառնել ամեն ինչ, մինչև խմորը դառնա համասեռ: Դուք կարող եք այն գնդել և թողնել անձեռոցիկի տակ բարձրանալու համար: Խմորիչով խմորը պետք է գոնե մեկ ժամ մնա տաք տեղում:

_Ալյուրը ցանել սեղանի վրա, դրա վրա դնել խմորը, որն արդեն ուռել է: Հունցել զանգվածը, կրկին հավաքել գնդի ձևով և գրտնակել 1-2 սմ շերտով: Տեղափոխեք ջեռոցի տապակի վրա, որը նախապես ծածկված է բուսական յուղով քսված մագաղաթով:

_Տոմատի սոուսը քսել մակերեսին, վերևից շաղ տալ կանաչիները, որպեսզի պիցցան աներևակայելի բուրավետ լինի:

_Ըստ բաղադրատոմսի  Պիցցա Ամերիկանոյի առաջին շերտը քերած պանիրն է:

_Կտրեք սալամին բարակ շրջանակներով:

_Հետո շարել երշիկեղենի վրա կտրատված հում սնկի կտորներ:

_Հաջորդ շերտով քաղցր պղպեղ է շարվում: Կտրել կես շրջանակների մեջ և լրացնել դատարկ տարածքը:

_Մնում է ավելացնել կտրատված ձիթապտուղները:

_Առատորեն լցնել մնացած քերած պանիրը: Թող այս ձևով Պիցցա Ամերիկանոն գոնե 15-20 րոպե մնա սեղանի վրա, որպեսզի խմորը մի փոքր բարձրանա: Կիսաֆաբրիկատը 20-25 րոպեով դրվում է ջեռոցում, որը պետք է տաքացված լինի առնվազն 200º:

_Պատրաստ լինելուց հետո անմիջապես դուրս բերել պիցցան, հանել ​​յուղաթղթից և դնել ափսեի մեջ:

պիցցա ամերիկանո

Պիցցա Ամերիկանոն պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք