Պիցցա առանց ալյուրի. Դիետան սիրած ուտեստներից հրաժարվելու պատճառ չէ, և դա մենք կապացուցենք:
Այս իտալական ուտեստը շատ են սիրում և մեծահասակները և երեխաները, բայց այն շատ կալորիաներ է պարունակում:
Այսօր մենք ձեզ համար պատրաստել ենք ցածր կալորիականությամբ պիցցայի բաղադրատոմս, առանց մեկ գրամ ալյուրի: Այս ուտեստը պարունակում է ընդամենը 114 կալորիա 100 գրամում: Պիցցան ստացվում է շատ համեղ և քնքուշ, այն ոչ մի կերպ չի վնասում կազմվածքին:
Պիցցա առանց ալյուրի. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Ծաղկակաղամբ 300 գ
- Կոշտ պանիր 200 գ
- Ձու 1 հատ
- Տոմատի մածուկ 50 գ
- Հավի կրծքամիս 150 գ
- Շամպինիոն 30 գ
- Բուլղարական պղպեղ 40 գ
- Սոխ 15 գ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած)` ըստ ճաշակի
Պիցցա առանց ալյուրի. Պատրաստման եղանակը
- Կաղամբը բաժանել ծաղկաբույլերի, խաշել և անցկացնել մսաղացով:
- Վրան ավելացնել 150 գ ցածր յուղայնությամբ պանիր, ձու և աղ: Խմոր պատրաստել հիմքի համար:
- Ստացված զանգվածը դնել ձևամանի մեջ, որը պետք է նախապես քսել փոքր քանակությամբ բուսական յուղով, հարթեցնել և 15 րոպեով դնել 230 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ:
- Եփել հավի կրծքամիսը և մանր կտրատել, մանրացնել սունկը և սոխը, պղպեղը կտրել շերտերով: Երբ հիմքը մի փոքր սառչի, վրան քսել տոմատի մածուկը, այնուհետև շարել մանրացված բաջարեղենը, սունկը և հավի կրծքամիսը:
- Շաղ տալ մնացած ցածր կալորիականությամբ պանիր՝ քերելով այն: Պիցցան դնել ջեռոցը և թխել 230 աստիճանի տակ մոտ 10 րոպե:
Այսքանը: Նուրբ բանջարեղենային հիմքով, հավի կրծքամսով և առանց մի գրամ ալյուրի ուտեստը պատրաստ է: Այժմ դուք կարիք չունեք հրաժարվել ձեր սիրելի համեղությունից նույնիսկ դիետայի ընթացքում: Պատրաստեք այս ցածր կալորիականությամբ կերակուրը և պատմեք ձեր ընկերներին դրա մասին:
Պիցցան առանց ալյուրի պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պիցցա, որը չեն թխում