Պիցցա ռոլլեր. Սիրված ուտեստի յուրահատուկ մատուցման տարբերակ

Պիցցա ռոլլեր ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պիցցա ռոլլեր. Սիրված ուտեստի յուրահատուկ մատուցման տարբերակ

Իտալական պիցցան գրավել է ամբողջ աշխարհը, և այսօր արդեն ամբողջ աշխարհի խոհարարները դասական բաղադրատոմսերին ավելացնում են իրենց սեփականը: Ռոլլերը պիցցայի թեմայի մեկ այլ, շատ յուրօրինակ տարբերակ են:

Նման կոմպակտ պիցցան կատարյալ է բնության գրկում նախատեսված շրջագայությունների, խորտիկների և ֆուրշետների համար: Կարող եք նաև այն մատուցել տոնական սեղանին՝ որպես խորտիկ: Պիցցա ռոլլերը բազմակողմանի ուտեստ են, որոնց դժվար է դիմադրել:

Պիցցա ռոլլեր

Պիցցա ռոլլեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Աղացած տավարի միս 250 գ
  • Կոշտ պանիր 250 գ
  • Պիցցայի խմոր 500 գ
  • Ջուր 3 ճաշի գդալ
  • Համեմունք մսի համար 2 ճաշի գդալ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պիցցա ռոլլեր

Պիցցա ռոլլեր. Պատրաստման եղանակը

  1. Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճանով և տապակի վրա յուղաթուղթ փռեք:
  2. Աղացած միսը տապակել թավայի մեջ, մինչև դարչնագույն ստանա:
  3. Ավելացնել համեմունք և ջուր և թողնել թավայի մեջ ևս 2-3 րոպե:
  4. Հանել խմորը փաթեթավորումից, գրտնակել այն ​​ուղղանկյունաձև:
  5. Միսը հավասարաչափ տարածել խմորի վրա: Շաղ տալ պանիրը:
  6. Ոլորել խմորը ռուլետի նման՝ սկսելով ուղղանկյան երկար կողմից:
  7. Խմորով ռուլետը կտրել 2-3 սմ լայնության շերտերի:
  8. Դնել աղացած մսով խմորի կտորները ջեռոցի տապակ վրա և թխել 10-12 րոպե մինչև ոսկե դարչնագույնը: Զարդարել և մատուցել:

 

Պիցցա ռոլլեր

Այս ռոլլերի համար կարող եք պատրաստել մեկ այլ միջուկ: Օրինակ, աղացած տավարի միսը փոխարինել հավով կամ սնկով: Բանջարեղենով միջուկով ռոլլերը նույնպես կուրախացնեն իրենց համով:

Պիցցա ռոլլերը պատրաստ են:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Պիցցա առանց խմոր թխելու

Խնդրում ենք Գնահատեք