Պիցցա սենդվիչներ 15 րոպեում. Հյութալի միջուկ խրթխրթան բոքոնի վրա սա հենց այն է ինչ պետք է արագ հագենալու համար

Պիցցա սենդվիչներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Եկեք պատրաստենք Պիցցա սենդվիչներ, դրա համար համադրենք երկու ուտեստները՝ նոր ու համեղ բան պատրաստելու համար։

Ժամանակակից շատ ուտեստների պատմությունը կարող է բավականին զարմանալի լինել: Օրինակ, վերցրեք հայտնի և սիրելի պիցցան: Երևի չգիտեք, որ միջնադարյան Իտալիայում այս ուտեստն օգտագործում էին միայն աղքատները։ Բանն այն է, որ պիցցան համարվում էր ոչ թե լոլիկով ու մսով հյութեղ ուտեստ, այլ մնացորդներով բավարարվելու եղանակ։

Այն ամենը, ինչ աղքատները գտնում էին ազնվական մարդկանց սեղանների վրա, դնում էին անթթխմոր խմորի շերտի վրա և թխում։ Միայն որոշ ժամանակ անց այս ուտեստը սկսեց պաշտամունքի կարգավիճակ ստանալ։

Նմանատիպ իրավիճակ եղավ սենդվիչների դեպքում։ Գերմանական գավառներից եկած աղքատները պարզապես հացի վրա էին դնում այն ​​ամենը, ինչ կարելի էր ուտել։

Պիցցա սենդվիչներ

Պիցցա սենդվիչներ. Բաղադրիչները

_ սոխ — 1 հատ

_ բուլղարական պղպեղ — 1 հատ

_ ապխտած երշիկ — 100 գ

_ շամպինիոն — 1 հատ

_ պանիր — 100 գ

_ աղացած սև պղպեղ — 1/2 թեյի գդալ

_ կետչուպ — 1 թեյի գդալ

_ մայոնեզ — 1 ճաշի գդալ

_ բոքոն — 10 շերտ

Պիցցա սենդվիչներ

Պիցցա սենդվիչներ. Պատրաստման եղանակը

_ Սոխը հնարավորինս մանր կտրատել, կորիզներից մաքրել բուլղարական պղպեղը։

_ Երշիկը նույնպես մանր կտրատել խորանարդիկներով և մի ամանի մեջ խառնել կտրատած բանջարեղենի հետ։

_ Մաքուր շամպինիոնը կտրատել փոքրիկ քառակուսիներով, պանիրը մանրացնել քերիչի միջին ատամների վրա։

_ Սունկն ու պանիրը լցնել երշիկով և բանջարեղենով ամանի մեջ, ցանել սև պղպեղ։

_ Պանրի, շամպինիոնի, երշիկի և բանջարեղենի խառնուրդը համեմել մայոնեզով և կետչուպով, մանրակրկիտ խառնել։

_ Զանգվածը քսել հացի կտորների վրա և դնել ջեռոցի տապակի վրա։

_ Ջեռոցը տաքացնել 150 աստիճանով, սենդվիչները եփել 7 րոպե։

Այսպիսով, ստացվում են պիցցայի նման համեղ սենդվիչներ։

Պիցցա սենդվիչներ

Իհարկե, կերակուրը չի հավակնում լինել նրբաճաշակ, բայց միանգամայն տեղին է նախաճաշին։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Արագ նախաճաշ

Խնդրում ենք Գնահատեք