Ջեռոցում տապակած միս. Անուշահոտ, հյութալի և խենթորեն համեղ ուտեստ
Այսօր կպատմենք թե ինչպես պատրաստել միսը, որ համեղ լինի: Այն զարմանալի, տաք կերակուր է ցանկացած առիթի համար: Այս կերակուրը կզարդարի բացարձակապես ցանկացած սեղան և կդառնա դրա ամենագեղեցիկ և համեղ ուտեստներից մեկը: Անպայման լավ է ստացվում, փորձեք անպայման եփել:
Содержание
Ջեռոցում տապակած միս. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Միս 1 կգ
- Սոխ 1 հատ
- Սխտոր 3 պճեղ
- Աղ 2 թեյի գդալ
- Պղպեղ` ըստ ճաշակի
- Համեմունքներ մսի համար 1 թեյի գդալ
- Աջիկա 1 թեյի գդալ
- Կետչուպ 2 ճաշի գդալ
- Սոյայի սոուս 50 մլ
- Թթվասեր 3 ճաշի գդալ
- Մանանեխի սերմեր 1 թեյի գդալ
- Մանանեխ 1 թեյի գդալ
- Աղ` ըստ ճաշակի
- Կարտոֆիլ 700 գ
- Համեմունքներ կարտոֆիլի համար
- Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
Ջեռոցում տապակած միս. Պատրաստման եղանակը
- Առաջին հերթին, մենք կզբաղվենք մարինադով, դրա համար սոխն անցկացնել խոշոր քերիչով, ավելացնել ենք մամլիչով անցած սխտորը, աղը, մսի համեմունքը, պղպեղը` ըստ ճաշակի, կծու աջիկա, կետչուպ և սոյայի սոուս: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
- Այժմ մենք վերցնում ենք խոզի միսը, վրան անել երկայանական կտրվածքներ, բայց ոչ մինչև վերջ: Մսի կտորը դնել խորը ամանի մեջ, մանրակրկիտ քսել պատրաստված մարինադով: Ցանկալի է մեկ գիշեր թողնել սառնարանում, նախապես ծածկելով սննդային թաղանթով:
- Հիմա պատրաստենք ևս մեկ սոուս, դրա համար թթվասերին ավելացնել մանանեխ, աղ և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
- Անցնենք մյուս քայլին, մաքրել կարտոֆիլը, մակերեսին կտրվածքներ անել, լցնել ամանի մեջ, վրան ավելացնել աղ, համեմունքներ, բուսական յուղ: Լավ խառնել, որ կարտոֆիլը համեմվի:
- Այժմ մարինացված միսը դնել ջեռոցի տապակի վրա, կարտոֆիլը շարել շուրջը և պատրաստի սոուսը լցնել այնպես, որ մսի յուրաքանչյուր կտրվածքի մեջ լցվի:
- Տապակը ծածկել փայլաթիթեղով, դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցը 1 ժամ 20-30 րոպե:
Ջեռոցում տապակած միսը պատրաստ է: Համեղ, հյութալի և անուշաբույր միս, գումարած փափուկ և քնքուշ կողմնակի ուտեստ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Անչափ համեղ բուժենինայի պատրաստման եղանակը