Ճապոնական եղանակով պատրաստեք Ջրով ձվածեղ և կհամոզվեք, թե որքան համեղ է այս քնքուշ նախաճաշը:
Սկզբունքորեն, ուտեստը պատրաստելը շատ ժամանակ չի պահանջում, ձեզ մոտ անպայման ամեն ինչ կստացվի։
Ջրով ձվածեղ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ձու
_Ջուր
_Աղ, համեմունքներ ըստ ճաշակի
_Թավա
Ջրով ձվածեղ. Պատրաստման եղանակը
_Ջուրը լցնել թավայի մեջ մինչև 5 — 7 սմ, կրակը միացնել և սպասել, որ ջուրը եռա։
_Ձուն կոտրել շերեփի մեջ: Աղ և համեմունքներ կարելի է ավելացնել հիմա կամ եփելուց հետո։
_Ջուրը եռալուց հետո շերեփը զգուշորեն իջեցնել մեջը։
_Զգույշ եղեք, որ ջուրը չլցվի շերեփի մեջ։
_Շերեփը պահել ջրի մեջ, մինչև ձուն եփվի, դա տևում է բառացիորեն 10 վայրկյան:
_Այժմ շերեփի մեջ մի քիչ ջուր լցրեք, որպեսզի հեշտ լինի ձուն ափսեի մեջ տեղափոխելը:
_Լավ եփած ձու ստանալու համար շերեփը 1,5 րոպե պահեք ջրի մեջ։
Փորձեք ձվածեղ պատրաստել այս եղանակով և կհամոզվեք, որ սա իրոք կազմվածքի պահպանմանը հետևողների համար իդեալական տարբերակ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ նախաճաշ