Արագ ու համեղ ուտեստ պատրաստելու համար առաջարկում ենք փորձել ռուլետ կարկանդակներ: Սրանք կարող են փոխարինել սովորական կարկանդակներին ու հագեցնել լիարժեք ճաշի նման:
Պատրաստվում են պարզ և արագ, և շատ համեղ են ստացվում։
Ռուլետ կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
— ցանկացած յուղայնությամբ կաթնաշոռ 200 գ
— ձու 2 հատ
— մի պտղունց սոդա մարել քացախով
— ալյուր 2 բաժակ
— ցանկացած աղացած միս 500 — 700 գ
— աղ և պղպեղ, համեմունքներ աղացած մսի համար՝ ըստ ճաշակի
Ռուլետ կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը
_Կաթնաշոռն ու ձուն խառնել, ապա ավելացնել քացախով մարած սոդան։
_Ալյուրը մաղել ու լցնել կաթնաշոռային զանգվածի մեջ, ավելացնել մի պտղունց աղ և հունցել փափուկ խմոր։
_Աղացած միսը համեմել աղով և պղպեղով, սխտորով և ձեր սիրած համեմունքներով։
_Խմորը բարակ ուղղանկյուն շերտով գրտնակել, ամբողջ մակերեսի վրա քսել աղացած մսի զանգվածը։
_Ռուլետը փաթաթել և կտրել 1 սմ լայնությամբ կտորների։
_Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը և միջին կրակի վրա երկու կողմից տապակել այս կարկանդակները մինչև ոսկե դարչնագույնը։
Տապակելուց հետո դնել թղթե սրբիչների վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը քամվի, դրանից հետո տեղափոխել ափսեի մեջ և մատուցել:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ընտիր պեռաշկի