Սմբուկով ուտեստ. Օրիգինալ ճաշատեսակը դուր կգա և կհիացնի բոլորին

Սմբուկով ուտեստ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Պատրաստենք բուրավետ, քնքուշ և շատ ախորժելի Սմբուկով ուտեստ նավակներ:

Սրանք տարբեր առիթներով կարող եք լցոնել ձեր ցանկությամբ տարբեր միջուկներով:

Սմբուկով ուտեստ

Սմբուկով ուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Սմբուկ 2 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Լոլիկ 400 գր

_Ռեհան 1 թեյի գդալ

_Օրեգանո 1 թեյի գդալ

_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ, սամիթ՝ ըստ ճաշակի

_Պանիր 120 գր

_Սխտոր 1 պճեղ՝ ըստ ճաշակի

Սմբուկով ուտեստ

Սմբուկով ուտեստ. Պատրաստման եղանակը

_Ընտրեք մեծ սմբուկներ, որոնք կարելի է կտրել երկու մասի և ստանալ «նավակներ»։

_Մեջտեղը զգուշորեն հեռացնել, մնացածը ցողել բուսայուղով, աղով և պղպեղով, կարելի է ցանել անուշաբույր կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի։

_Նավակները թխել 190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 15 րոպե։

_Սմբուկի միջուկն ու սոխը կտրատել խորանարդներով։

_Սոխը լցնել տապակի մեջ, տապակել մինչև կիսաեփ լինելը, լցնել սմբուկը, խառնել և տապակել, մինչև ոսկե դարչնագույնը մոտ 10 րոպե։

_Լոլիկը կտրատել խորանարդներով, խառնել օրեգանոյի ու ռեհանի հետ, ավելացնել բանջարեղենին։

_Համը հավասարակշռելու համար ավելացնել 0,5 թ.գ. շաքարավազ

_Ավելացնել սխտորը, կանաչիները, խառնել և եփել 1 րոպե։

_Միջուկը տարածել նավակների մեջ, թխել ջեռոցում 10 րոպե։

_Ցանել քերած պանիր ​​և թխել ջեռոցում, մինչև պանիրը հալվի՝ մոտ 7-10 րոպե։

Սմբուկով ուտեստ

Սմբուկով ուտեստ

Նման թեթև, բայց շատ համեղ ուտեստի համար մատուցեք տարբեր կողմնակի ուտեստներ և խորտիկներ, սմբուկը հիանալի համադրվում է տարբեր մթերքների հետ։

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Շատ շքեղ համով սմբուկով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք