Սմբուկ սնկով և սխտորով. Պարզապես արքայական ուտեստ, որը պատրաստվում է շատ հեշտ եղանակով
Այս ուտեստը շատ համեղ է, բայց պատրաստվում է պարզից էլ պարզ քայլերով:
Սմբուկները շատ լավ են համակցվում սխտորի և սնկերի հետ, և պարզվում է, որ նման ուտեստները պարզապես արքայական են:
Содержание
Սմբուկ սնկով և սխտորով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- սմբուկ 2 հատ
- շամպինիոններ 150 գ
- սխտոր 6 պճեղ
- ցանկացած կանաչիներ
- սոխ 1 հատ
- լոլիկ 2 հատ
- աղ
- պղպեղ
- կծու պղպեղ
Սմբուկ սնկով և սխտորով. Պատրաստման եղանակը
- Կտրեք սմբուկները և սունկը խորանարդիկներով:
- Նախ, սմբուկները տապակել սոխի հետ, մինչև կիսափափուկ լինելը, ապա խորանարդներով կտրատել և ավելացնել սունկը:
- Տապակել 5 րոպե և ավելացնել կտրատած սխտոր, պղպեղ և աղ, շաղ տալ ձեր սիրած համեմունքներով: Այս փուլում, եթե սիրում եք կծու, ավելացրեք թարմ կծու պղպեղի մի քանի կտոր կամ ցանել չոր համեմունքներ:
- Եփել 10 րոպե թույլ կրակի վրա:
- Այժմ լոլիկը նույնպես կտրել խորանարդներով և խառնել թավայի մեջ տապակված զանգվածի հետ, շոգեխաշել մոտ 5 րոպե:
- Երբ գրեթե պատրաստ լինի, այսինքն եփելու ավարտին մնա մի քանի րոպե, ավելացնել կտրատած կանաչիները, խառնել և մատուցել:
Դուք կարող եք այս ուտեստը մատուցել տարբեր ուտեստներով. Այն լավ է համակցվում երիտասարդ կարտոֆիլի, մսային ուտեստների, աղացած մսի, ձկան նախուտեստների հետ: Այս ուտեստին կարող եք ավելացնել ցանկացած սունկ ձեր սրտով, սմբուկները կատարյալ ներդաշնակության մեջ են ցանկացածի հետ:
Սմբուկը սնկով և սխտորով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Սմբուկով համեղ ուտեստ