Սնկով խորոված. Իսկական շքեղություն, որը կգրավի ձեր սիրտը
Այս եղանակով պատրաստված սունկը համեղ նախուտեստ է, որն արդեն գրավել է շատերին իր հմով և նրբությամբ: Պարզապես պետք է սունկը կես ժամ մարինացնել, շամփուրների վրա շարել և թխել ջեռոցում:
Սնկով խորոված. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Շամպինիոններ 600 գ
- Կիտրոնի հյութ 2 թեյի գդալ
- Սոյայի սոուս 4 ճաշի գդալ
- Սամիթ 1 փունջ
- Պապրիկա 1 թեյի գդալ
- Արևածաղկի ձեթ 4 ճաշի գդալ
- Աղ` ըստ ճաշակի
Սնկով խորոված. Պատրաստման եղանակը
- Սունկը լավ լվանալ: Սրբիչ փռեք մաքուր մակերեսի վրա: Սունկը տեղափոխեք դրա վրա, որպեսզի ավելորդ հեղուկը կլանվի:
- Լցնել սունկը տոպրակի մեջ: Դրա մեջ լցնել բուսական յուղ և սոյայի սոուս, պապրիկա, աղ, կիտրոնի հյութ և կտրատած սամիթ:
- Փակել տոպրակը, լավ թափահարել, թող այդպես մնա մոտ 30 րոպե:
- Դնել շամփուրները ջրի մեջ, թող մի քիչ թրջվի: Հիմա պետք է սունկը տոպրակից հանել ու շարել շամփուրի վրա:
- Ջեռոցը տաքացրեք 200 ° C:
- Սունկը թխել ջեռոցի տապակի վրա մոտ 15 րոպե: Սունկը կարելի է նաև խորովել կրակի վրա:
Համեղ է! Բարի ախորժակ և համեղ տրամադրություն բոլորին: Մնացեք մեզ հետ, մենք դեռ շատ համեղ բաղադրատոմսեր կներկայացնենք:
Տեսանյութ
Ժուլիեն սնկով և հավի մսով